79000051%
390,000تومان
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="در این دوره آموزشی چه خبره؟" font_container="tag:h4|text_align:right" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]اگر قصد دارید اکسل را به صورت کامل حرفه ای یاد بگیرید و کار با این برنامه را بیاموزید و تمامی فعالیت های لازم در برنامه اکسل را بیاموزید به شما پیشنهاد میشود حتما این دوره آموزش اکسل Excel که یکی از بهترین دوره های اکسل در ایران میباشد را مشاهده کنید.[/vc_column_text][vc_custom_heading text="اهداف آموزش" font_container="tag:h4|text_align:right" use_theme_fonts="yes"][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text="شناخت دوره آموزش اکسل Excel" font_container="tag:h4|text_align:right" use_theme_fonts="yes"][vc_column_text]
اکسل ، برنامه ای صفحه گسترده می باشد که توسط شرکت مایکروسافت توسعه و پخش می شود و تا کنون برای ویندوز، macOS ، Android و iOS تهیه شده است.
صفحه گسترده به برنامه هایی گفته می شود که اطلاعات متنی وعددی را درقالب جدول نگهداری می کنند. این برنامه شامل محاسبه ، ابزار های نمودار سازی ، جداول محوری و یک زبان برنامه نویسی کلان به نام Visual Basic برای برنامه ها است.
ساختار جدولی صفحات این گونه برنامه ها، کاربران را قادر می سازد تا با استفاده از فرمول، بین اطلاعات ارتباط برقرار کنند. به فایل هایی که به این صورت در نرم افزار ایجاد می شوند Workbook یا کتاب کار گفته می شود.
به زبان ساده تر این نرم افزار از سلول هایی در ستون ها و سطرهای خود برای مدیریت، سازماندهی و انجام عملیات محاسباتی روی دادهها استفاده می کند. شما می توانید در آن از جداول میله ای، چارت ها، فرمول ها و توابع به طرق مختلف استفاده کنید.
اولین برنامه صفحه گسترده مایكروسافت Multiplan بود كه در سال ۱۹۸۲ به عنوان رقیب VisiCalc ( اولین برنامه صفحه گسترده دنیا ) معرفی شد. تفاوت كلیدی بین Multiplan و VisiCalc استفاده از آدرس دهی R1C1 بجای آدرس دهی A1 كه توسط VisiCalc معرفی شده بود می باشد.
در سال ۱۹۸۳ تیمی به سرپرستی میچ كاپور برنامه صفحه گسترده جدیدی به نام Lotus 1-2-3 ارائه نمود، محبوبیت این برنامه انگیزه ای شد برای مایکروسافت تا برنامه ای به نام اکسل را تولید کند.
سرانجام در سی ام سپتامبر سال ۱۹۸۵اولین نسخه ی اکسل فقط تحت سیستم عامل مکینتاش ارائه شد.
اکسل اولین نرم افزار صفحه گسترده ای بود که از ظاهر گرافیکی و منوی آبشاری و ماوس استفاده میکرد. پس از گذشت دوسال نسخه ی ویندوز آن نیز تولید شد و قابلیت هایی متعدد و کاربردی به آن اضافه کردند.
از سال 1992 تا سال 2007 تغییرات زیادی در اکسل به وجود آمد. از جمله اضافه کردن قابلیت های auto fill، کد نویسی VBA ، clip board ، Paper clip office assistant و smart art .
علاوه بر این ها منوی نواری جدید اضافه شد و بخش های مدیریت نام ها، گرافیک و نمودار ها نیز بهبود یافتند.
در نسخه ی پانزدهم که در سال 2013 ارائه شد timeline slicer ، Power pivot، flash fill و 50 فرمول جدید هم به آن اضافه شد.
در این مطلب برتر آموز قصد داریم بعد از آشنایی با کاربردهای اکسل و بازار کار آن به آموزش بعضی از اصطلاحات اولیه ی اکسل و محیط آن بپردازیم.
هر شغلی که نیاز به ، ذخیره هر نوع اطلاعاتی که بتوان آن را به شکل جدول تغییر داد و ذخیره سازی نمود، دارد احتیاج به شخصی دارد که به اکسل مسلط باشد.
به طور مثال این داده ها عبارتند از: فهرست مشتریان به همراه تاریخ خرید و مبلغ خریدشان،فهرست مبالغ درآمد ماهیانه یک خانواده، فهرست هزینههای انجام شده در طول ماه و...
5.ایجاد چک لیست
7.مدیریت اموال
یادگیری صفحات گسترده ی اکسل یکی از مهارت های هفت گانه ی icdl می باشد.
اکسل در مشاغلی مانند مدیریت، بانکداری، بورس ،کسب و کار اینترنتی، حسابداری ، تحلیل هوش تجاری، بازاریابی و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی در هر شغلی که افراد نیازمند کار با داده های زیاد هستند و باید آن ها را دسته بندی و تحلیل کنند اکسل نرم افزاری است که این کار را برای ان ها آسان می کند.
یک مدیر موفق و حرفه ای حتما باید مهارت استفاده صحیح از اطلاعات، دسته بندی ، تجزیه و تحلیل داده های مالی و... را داشته باشد.
بانک پر از اطلاعاتی است که باید دسته بندی و ذخیره شوند پس اگر شما نیز قصد دارید در یکی از آزمون های استخدامی بانک شرکت کنید بهتر است که مهارت کار کردن با اکسل را داشته باشید.
اکسل در بورس: بورس نیز یکی از شغل هاییست که هر روز انبوه زیادی از اطلاعات و داده در آن وجود دارد که دسته بندی و تجزیه و تحلیل آن ها کار تحلیل گر بورسی است که در اکسل حرف اول را می زند؛ شما با گذراندن دوره های کاربرد اکسل در بورس می توانید به کار پردرآمد بورس مشغول شوید.
پس همانطور که ملاحظه می کنید با یادگیری اکسل و حرفه ای بودن در آن شما می توانید در شغل های مختلفی با درآمد های خوب شروع به کار کنید.
قبل از شروع آموزش اکسل بهتر است با چند تا از اصطلاحات اکسل آشنا شویم.
کتاب کار ( workbook ): بالاتر با کتاب کار آشنا شدیم، کتاب کار صفحه ای است که وقتی اکسل را باز می کنید آن را مورد استفاده قرار می دهید. کتاب کار حاوی ورک شیت هایی می باشد که شما می توانید هر تعدادی که بخواهید ورک شیت در یک کتاب کار باز کنید و آن ها را از تب هایی که معمولا در پایین صفحه هستند کنترل کنید.
ورک شیت: یک برگه ی مستقل است، که می تواند یک یا چند جدول داده داشته باشد.
سلول: بلوک های کوچکی که در آن ها داده ها را وارد می کنیم سلول نام دارند؛ این سلول ها می توانند اعداد، حروف، عکس و فرمول ها را در خود ذخیره کنند.
جعبه نام: نام سلول فعال (جاری) یا نام محدوده ی تعریف شده ای از سلول ها در جدول را نشان می دهد.
ارجاع سلول: هر سلول آدرسی دارد که نشان گر سطر و ستون آن است؛ این آدرس از حروف و اعداد تشکیل شده است. به این صورت که حروف ستون را نشان می دهند و اعداد سطر ها را.
به طور مثال اگر ادرس سلولی B3 باشد یعنی این سلول در ستون B و سطر 3 قرار دارد.
فرمول ها و توابع: از ویژگی هایی که اکسل را به یک برنامه ی کاربردی تبدیل می کند امکان استفاده از فرمول ها و توابع می باشد.
فرمولها به شما امکان می دهند محاسبات خودکار را در داخل ورک شیت و حتی در میان ورک بوک های مختلف انجام دهید و توابع فرمول هایی هستند که در اکسل ساخته شدهاند.
به عبارتی دیگر توابع روشی آسان تر برای ایجاد فرمول را ارائه می کنند.
محدوده یا آرایه ها: آرایه ها سلول های متوالی ای هستند که باهم در یک گروه قرار دارند.
ابتدا باید در اکسل یک ورک بوک ایجاد کنید برای این کار برنامه ی اکسل را باز می کنید و روی blank workbook می زنید.
پس از ایجاد ورک بوک این صفحه برای شما باز می شود.
در پایین صفحه با کلیک بر روی علامت + می توانید sheet های بیشتری باز و از آن ها استفاده کنید. ( در رابطه با worksheet در قسمت اصطلاحات اکسل توضیح دادیم.)
اگر می خواهید در یکی از سلول ها فرمولی اضافه کنید با کلیک بر روی equation می توانید این کار را انجام دهید.
برای اضافه کردن سطر یا ستون در اکسل کافیست یک سلول، یک سطر یا یک ستون را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کنید و سپس روی گزینه ی insert بزنید.
Enter row یک ردیف و enter column یک ستون اضافه می کند.
برای حذف هم مجددا راست کلیک کرده و گزینه ی دیلیت را انتخاب می کنیم.
برای جا به جایی سطر ها یا ستون ها نیز سطر یا ستون مورد نظرتان را انتخاب و سپس آن را cut (ctrl+x) کنید و در محلی که می خواهید آن را قرار دهید آن را paste (ctrl+v) کنید.
این کار را با سلکت کردن و درگ کردن نیز می توانید انجام دهید.
برای تنظیم اندازه ی سطر ها و ستون ها از سربرگ Home و سپس از قسمت format اندازه ی آن ها را می توانید تغییر دهید. ( row height, column width )
نویسنده : لیلا نیکان[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][cdb_course_lessons arrow_sections="true" title="محتوایات دوره آموزش اکسل"][cdb_course_lesson badge="video" title="دوره آموزش اکسل"]متن این بخش ...
[/cdb_course_lesson][/cdb_course_lessons][/vc_column][/vc_row]
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
این موضوع کاملا بستگی به علاقه شما دارد. اگر به حل مسئله و الگوریتم و معماری نرم افزار و الگوهای طراحی و ... علاقه دارید. میتوانید بک اند را انتخاب کنید. در غیر این صورت میتوانید فرانت اند را انتخاب کنید. که هر دو حوزه بازار کار خوبی دارد. البته شما میتوانید هر دو مهارت را یاد بگیرید که در این صورت شما اصطلاحا یک برنامه نویس فول استک (full stack developer) هستید و قطعا فرصت های شغلی بهتری برای شما هست.
این موضوع کاملا بستگی به علاقه شما دارد. اگر به حل مسئله و الگوریتم و معماری نرم افزار و الگوهای طراحی و ... علاقه دارید. میتوانید بک اند را انتخاب کنید. در غیر این صورت میتوانید فرانت اند را انتخاب کنید. که هر دو حوزه بازار کار خوبی دارد. البته شما میتوانید هر دو مهارت را یاد بگیرید که در این صورت شما اصطلاحا یک برنامه نویس فول استک (full stack developer) هستید و قطعا فرصت های شغلی بهتری برای شما هست.
تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد
پس از تهیه دوره آموزشی و با مشاهده آن ، انجام تکالیف و تمرین های مربوط به دوره ، به طور کامل به تمامی مباحث مسلط خواهید شد
بلافاصله پس از تهیه دوره ، تیم پشتیبانی وب سایت برتر آموز به صورت تمام وقت پاسخگو به تمامی سوالات و مشکلات شما هستند
پس از تهیه دوره آموزشی ، میتوانید به تمامی محتوای آن از طریق پنل کاربری خودتان دسترسی داشته باشید
79000049%
390,000تومان
واتس آپ پیام دهید 09368371221
تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد
دانشجوی دورهتمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد
دانشجوی دورهتمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد
دانشجوی دوره