آموزش گیتار از پایه تا پیشرفته به صورت ویدویی

  • مبانی موسیقی
  • آموزش نت خوانی و تبلچر
  • ریتم و میزان
  • تحلیل سبک های نوازندگی
  • آموزش ریتم نوازی
  • آموزش اکورد
  • آموزش فواصل و هارمونی
40 ساعت آموزش
24 سرفصل
3 ماه پشتیبانی
12 جلسه

همه چیز در رابطه با دوره

آموزش گیتار یکی از محبوبترین و مورد علاقه ترین مواردی میباشد که در ایران طرفداران زیادی دارد. اما این هنر زیبا را باید به خوبی بیاموزید تا هم خودتان و هم دیگران از گیتار زدن لذت ببرید.

آموزش گیتار

اگر قصد شرکت در دوره های آموزش گیتار و یادگیری این ساز جذاب و خاطره انگیز را دارید، ممکن است در ابتدای راه کمی سردرگم شوید و تکنیکهای گوناگون، آکوردهای متعدد، تئوری موسیقی و چیزهای بسیاری که قرار است آموزش ببینید کمی نگران کننده به نظر برسند.

در این مطلب سایت آموزشی برتر آموز می خواهیم آموزش گیتار را در دو سطح مبتدی و متوسط بررسی کنیم.

آموزش گیتار مبتدی:

سطح مبتدی برای تمام هنرجوها علی رغم اینکه چه سبکی کار می کنند یا چه هدفی در سر دارند، مشترک است اما در سطوح متوسط و پیشرفته برخی از برنامه ریزی ها و تمرین ها متفاوت خواهند بود.

فرض میکنیم که شما هدف خود را از یادگیری گیتار مشخص کرده اید و می خواهید که به این هدف برسید. اما اطلاعی از چگونگی طی کردن مسیر یادگیری ندارید. این هدف ممکن است یادگیری چند قطعه مورد علاقه تان باشد و یا تبدیل شدن به یک گیتاریست تمام عیار و حرفه ای.

اما دقت کرده اید چرا بسیاری از کسانی که دوره های آموزش گیتار زدن را آغاز میکنند به آن هدف مورد نظر خود نمی رسند؟

آموزش گیتار

اشتباهات رایج هنرجوهای آموزش گیتار

هنرجوهایی که در یادگیری گیتار ناکام مانده و به آن هدف دلخواه دست نمی یابند به دو گروه تقسیم می شوند:

گروه اول: هدف اعضای این گروه از یادگیری گیتار صرفا یاد گرفتن چند قطعه مورد علاقه شان بوده و معتقدند که گیتار را تنها به کمک آهنگ می توان آموزش دید. البته ما نمی گوییم که این حرف درست است یا غلط!

چرا که شما می توانید تبلچر را جلوی خود قرار داده و یک سری از قطعه های آسان و پر طرفدار را فرا بگیرید. تعداد این ملودی ها کم هم نیست و خیلی از آن ها جزو قطعات مشهور تاریخ موسیقی هستند.شما میتوانید با یادگیری گیتار شروع به کسب درآمد در منزل کنید و یا آموزش اینستاگرام را ببینید و دوره های آموزشی خود را به فروش برسانید.

اما از طرف دیگر شما به کمک آهنگ تا یک جایی می توانید پیش بروید. درست است که نواختن آهنگ اصلی ترین منبع انگیزه برای هنرجو است و لذت بردن از همین آهنگ ها بوده که خیلی از ما را به سمت یادگیری گیتار کشانده اما گاهی هم ممکن است این مورد عملکرد عکس داشته باشد و انگیزه فرد را نابود کند. اما چطور؟

گاها این هنرجوها قطعه هایی را انتخاب می کنند که لول بالا هستند و یادگیری هر یک از آنها برای کسی که پیش از این تمرین های گام یا تکنیک را انجام نداده بسیار مشکل خواهد بود. هنرجو هم اول کار انرژی لازم را میگذارد اما چون پایه ضعیفی دارد، تحت فشار قرار می گیر و کم کم انگیزه خود را برای یادگیری از دست میدهد. و با ادامه این روند ممکن است کم کم گیتار را کنار بگذارد.

لذا این روش آموزش گیتار ، هنرجو را محدود خواهد کرد و بی تردید برای یادگیری قطعات مختلف و به عبارتی تبدیل شدن به گیتاریستی که بتواند در بندهای موسیقی هم به فعالیت بپردازد و خودش قطعه بسازد، این روش اصلا مناسب نخواهد بود.

گروه دوم: این گروه کسانی هستند که واقعا قصد دارند به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل شوند و علاقه مندند که تمامی تکنیک ها، گام ها ، آکوردها و به طور کلی تئوری موسیقی را بدانند و در یادگیری آن هم وسواس خاصی به خرج می دهند.

این هنرجوها ابتدا شروع به یاد گرفتن آکوردها کرده و با خود می اندیشند که چگونه همه کتاب ها و منابع معتبر آموزش گیتار را یابند که آکوردها را به طور کامل به آنها آموزش دهد.

اما یک نکته ی خیلی مهم و اساسی را نادیده می گیرند. اینکه چگونه از این اطلاعات و آموخته های خود در نواختن قطعات موسیقی بهره بگیرند و پیوسته در حال گسترش دانش موسیقیایی خود از آکوردها هستند. پس از آکوردها هم نوبت به آکوردهای باره دار ، پاور کوردها ، گام ها ، تئوری موسیقی و ... می رسد. اما با این روش فقط راه خود را در رسیدن به هدف و مقصد طولانی تر می کنند.

این گروه اطلاعات و دانش بالایی دارند اما درصد زیادی از این دانش و مهارت ها را آکبند و بدون استفاده نگه می دارند و در نهایت پیمودن این مسیر بسیار دشوار شده و بیشتر هنرجوها انگیزه خود را برای ادامه راه از دست میدهند.

راه حل رفع این مشکلات و اشتباهات چیست؟

راهکار پیشنهادی ما برقراری حد تعادل میان کاری است که این دو گروه انجام می دهند یعنی ما باید قطعاتی که آموزش می بینیم را هدفدار کنیم. مثلا اگر چند آکورد را یاد گرفته ایم شروع کنیم به اجرای قطعه ای که این آکوردها در قطعه مد نظر وجود دارند.

دستیابی به اهداف کوچک و چشیدن حس پیشرفت یکی از ضروریات آموزش گیتار به خصوص برای هنرجوهای مبتدی است، چرا که موجب ایجاد انگیزه شده و ادامه یادگیری را ممکن می سازد. در واقع ما می توانیم هر تکنیک و قطعه ای  را که فرا میگیریم به عنوان یک هدف کوچک در نظر بگیریم.

آموزش گیتار حرفه ای و پیشرفته

هارمونی(شناخت آکوردها و ریتم نوازی):

در این مرحله لازم است که آکوردهای جدیدی را آموزش ببینید و نحوه اجرای آن ها را به طور پیوسته تمرین کنید. بایستی به آکوردهای باره دار بیشتری تسلط داشته باشید و بتوانید تعویض آکورد را با مهارت بالایی انجام دهید. مثل تعویض یک آکورد باره دار به یک آکورد سیم آزاد. موارد دیگری هم که بایستی علاوه بر این آکوردها و نت های مهم گیتار مد نظر داشته باشید، آشنایی با مفاهیمی همچون معکوس آکورد ، آکوردهای اگمنت و  الگو آکورد نوازی دو لا چنگ است که نسبتا دشوارتر و پیچیده تر هستند. ضمنا ریف های بیشتری را در این مرحله از آموزش گیتار حرفه ای و پیشرفته فرا می گیریم که اجرای آن ها به سرعت و مهارت بالایی نیاز دارد.

ملودی ( گام و آرپژیوس ):

اکثر اساتید در سطح ابتدایی، گام مینور پنتاتونیک را برای آموزش و تمرین هنرجو در نظر می گیرند. اما در سطوح بالاتر آموزش گیتار به تمرین گام ماژور می پردازند. پس از آن هم نوبت به گام های دیگری از قبیل: گام بلوز و گام مینور طبیعی می رسد.

البته یک موضوع مهم را به خاطر بسپارید که همواره، تنها زمانی سراغ یک گام جدید بروید که گام قبلی را به خوبی یاد گرفته باشید. تسلط کامل به یک گام خیلی بهتر از یادگیری چند گام اما به صورت نصفه نیمه و دست و پا شکسته است. بایستی مهارت و توانایی سولو نوازی و بداهه نوازی خود را گسترش دهید و با کاربرد نت های یک گام به طور کامل آشنا باشید و بدانید کی و کجا آن ها را به کار ببرید.

تکنیک:

تمرین تکنیک در واقع به دو بخش تقسیم می شود، تمرینات گروه A و تمرینات گروه B

گروه A شامل تمرینات زیر می باشد:

تمرین تقویت انگشتان دست، که علاوه بر تقویت انگشتان، موجب ایجاد هماهنگی بین دست راست و چپ و نیز افزایش سرعت پیک نوازی شما میگردد.

اما تمرین های گروه B می توانند شامل:

اسلاید، pull off ، bend، hammer on ، هارمونیک مصنوعی، خفه کردن، ویبراتو، سوئیپ پیکینگ

و ... باشند.

هنرجو می تواند هر یک از جلسات تمرینی خود را به یک تکنیک اختصاص دهد و یکی از تمرینات این دو گروه را کار کند. توصیه میکنیم تمرینات گروه A را به طور پیوسته انجام داده و هرگز کنار نگذارید، چرا که پایه و اساس سایر مهارت ها در آموزش گیتار هستند.

سولو و بداهه نوازی:

در واقع می توان گفت سولو و بداهه نوازی ترکیبی از به کارگیری مهارت هایی است که در مرحله ی گام و تکنیک فرا گرفته اید. سعی کنید سولوها را حدالامکان در تمامی قسمت های گیتار و پیچیده تر و موزیکال تر اجرا نمایید و با چگونگی ساخت عبارت های گوناگون و سولو نوازی بر روی آکوردها آشنا گردید. شک نکنید که تسلط به این نکات میتواند شما را به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل کند.

تمرین تقویت گوش

تمرین تقویت گوش در این سطح شامل مواردی از قبیل : نوشتن نت های یک قطعه با گوش کردن و توانایی درک نوع آکوردها، ملودی، ریتم و ساختار آن قطعه است. می توانید نخست از یک قطعه ساده ی پاپ آغاز کنید و به تدریج سراغ قطعات دشوار تر نیز بروید. تلاش کنید که استایل های متنوعی از موسیقی را در تمرینات خود بگنجانید.

تئوری موسیقی در آموزش گیتار

پیشنهاد ما این است که سعی کنید پیش از جلسه یادگیری هر یک از گام ها ، آکوردها یا هر موضوع جدیدی، پیش مطالعه ای در رابطه با تئوری آن داشته باشید. شما قرار است در سطح پیشرفته همانطور که گفته شد با آکوردها و گام های جدیدی آشنا شوید و باید اطلاعاتی راجع به تئوری آنها داشته باشید. تئوری موسیقی پاسخگوی بسیاری از سوالات مبهم موجود در ذهن شما خواهد بود.

نواختن یک قطعه

اینجا نیز همچون سطح مقدماتی بایستی قطعاتی به مراتب قوی تر و متناسب با آموخته های جدید خود اجرا کنید. فراموش نکنید که بدون اجرای قطعه تمرینات شما به درد نمیخورد. بهتر است دفترچه ای داشته باشید و در قسمتی از آن قطعاتی که یاد گرفته اید را بنویسید و در قسمت دیگر آن قطعاتی که دوست دارید یاد بگیرید. سعی کنید قطعاتی که برای یادگیری انتخاب می کنید متنوع باشند. آهنگ های ساده ای که بتوانید همزمان بخوانید و بنوازید و برای دوستان خود اجرا کنید.

قطعه های سولویی که برای اجرا نیازی به همراهی سایر سازها یا خواندن ندارید. مثل بسیاری از قطعات بلوز که سولو نوازی بخش عمده ای از قطعه را پوشش می دهد.

یا مثلا قطعاتی که لازم است همراه با سازهای دیگر یا روی بکینگ ترک اجرا شوند. بایستی توانایی اجرای تمام و کمال قطعه از آغاز تا انتها همراه با بکینگ ترک را داشته باشید.

چنانچه آهنگ هایی که در سه گره بالا قرار می گیرند را فرا گرفته باشید، کم کم جرات این را پیدا خواهید کرد که قطعاتی به مراتب دشوارتر و پیچیده تر یاد بگیرید و اجرا کنید.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم که مراحل آموزش گیتار را برای دو سطح مقدماتی و پیشرفته تا حدودی شرح دهیم. البته برای بسیاری از مباحثی که در این دو قسمت آورده شد مطالب آموزشی بسیار زیادی وجود دارد که از حوصله این پلتفرم خارج بود.اما توصیه می کنیم اگر علاقه مند به یادگیری گیتار هستید تحت هیچ شرایطی بیخیال علاقه خود نشوید و با اندک اطلاعاتی که اینجا کسب کردید، دوره ی عملی آموزش گیتار را شروع کنید و با انگیزه و اراده ی قوی برای دستیابی به اهداف خود گام بردارید.

مشاهده بیشتر

فصل های دوره

1

فصل اول

توضیحات جلسه اول
2 جلسه
  • جلسه اول 2 ساعت و 15 دقیقه
2

فصل ادوم

توضیحات جلسه دوم
2 جلسه
  • جلسه اول 1 ساعت و 15 دقیقه

مدرس دوره آموزشی

محسن حبیبی راد
(مدیر و موسس وب سایت برتر آموز )

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.

سوالات متداول

  • سوال اول

    این موضوع کاملا بستگی به علاقه شما دارد. اگر به حل مسئله و الگوریتم و معماری نرم افزار و الگوهای طراحی و ... علاقه دارید. می‌توانید بک اند را انتخاب کنید. در غیر این صورت می‌توانید فرانت اند را انتخاب کنید. که هر دو حوزه بازار کار خوبی دارد. البته شما می‌توانید هر دو مهارت را یاد بگیرید که در این صورت شما اصطلاحا یک برنامه نویس فول استک (full stack developer) هستید و قطعا فرصت های شغلی بهتری برای شما هست.

  • سوال دوم

    این موضوع کاملا بستگی به علاقه شما دارد. اگر به حل مسئله و الگوریتم و معماری نرم افزار و الگوهای طراحی و ... علاقه دارید. می‌توانید بک اند را انتخاب کنید. در غیر این صورت می‌توانید فرانت اند را انتخاب کنید. که هر دو حوزه بازار کار خوبی دارد. البته شما می‌توانید هر دو مهارت را یاد بگیرید که در این صورت شما اصطلاحا یک برنامه نویس فول استک (full stack developer) هستید و قطعا فرصت های شغلی بهتری برای شما هست.

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟

این دوره برای چه کسانی مناسب نست؟

  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟
  • پیش نیاز یادگیری طراحی وب چیست؟

نظرات دانشجویان

نظرات دانشجویان سابق در رابطه با این دوره آموزشی
جواد

تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد

دانشجوی دوره
مهدی

تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد

دانشجوی دوره
علی

تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد

دانشجوی دوره
5/5 (3 نظر)

ويژگی های دوره

ضمانت محصول

تمامی دوره های موجود در وب سایت برترآموز به گونه ای تهیه و تولید شده که ضمانت قطعی در کیفیت را برای شما عزیزان به همراه دارد

آموزش مهارت محور

پس از تهیه دوره آموزشی و با مشاهده آن ، انجام تکالیف و تمرین های مربوط به دوره ، به طور کامل به تمامی مباحث مسلط خواهید شد

پشتیبانی تمام وقت

بلافاصله پس از تهیه دوره ، تیم پشتیبانی وب سایت برتر آموز به صورت تمام وقت پاسخگو به تمامی سوالات و مشکلات شما هستند

دسترسی کامل

پس از تهیه دوره آموزشی ، میتوانید به تمامی محتوای آن از طریق پنل کاربری خودتان دسترسی داشته باشید

همین حالا ثبت نام کنید

آموزش گیتار از پایه تا پیشرفته به صورت ویدویی

  • مبانی موسیقی
  • آموزش نت خوانی و تبلچر
  • ریتم و میزان
  • تحلیل سبک های نوازندگی
  • آموزش ریتم نوازی
  • آموزش اکورد
  • آموزش فواصل و هارمونی

380,000تومان

ثبت نام

نیاز به مشاوره تخصصی دارید؟

واتس آپ پیام دهید 09368371221

آموزش گیتار از پایه تا پیشرفته به صورت ویدویی

380,000تومان

ثبت نام در دوره