با شناخت هوش مصنوعی گوگل میتوانید فرآیند سئو سایت خود را بهینه کنید
و از همه مهمتر دیدگاه گوگل نسبت به سایت خود را بهتر درک کنید.
در چند سال اخیر هوش مصنوعی مانند Chat GPT رشد خیره کنندهای داشته است و نظر فعالین این حوزه را به خود جلب کرده است. برخلاف باور عموم که فکر میکنند تنها هوش مصنوعی فعال و چند بعدی جهان است، گوگل نیز هوش مصنوعی ویژه خود را دارد. هوش مصنوعی گوگل بسیار فراتر از چت جی پی تی است، به همین دلیل است که اغلب افراد دیدگاه نامناسبی نسبت به آن دارند و فکر میکنند که عملکرد آن به صورت تک بعدی تعریف میشود. به کمک محققین برترآموز سعی داریم یک بررسی حداقلی نسبت به این هوش مصنوعی جذاب و کاربردی داشته باشیم.
البته در دوره آموزش سئو برترآموز نیز نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل به صورت تخصصی آموزش دادیم با این حال نیم نگاهی عمومی نیز به انواع هوش مصنوعی گوگل خواهیم داشت. دقت کنید که گوگل چندین هوش مصنوعی با دقت متفاوت دارد که برخی از آن ها به صورت تخصصی برای گوگل قابل استفاده است و گروه دیگر به صورت عمومی در دسترسی مردم میباشد. تفکیک این دو گروه کار ساده ای نیست، با این حال شناخت عمومی آن ها لازم است.
شرکت گوگل به عنوان بزرگترین موتور جستجوی جهان شناخته میشود. گوگل به تازگی هوش مصنوعی خود را توسعه داده است و آن را هوش مصنوعی Google Gemini (گوگل بارد) نامگذاری کرده است. ابتدا نام این پروژهی آزمایشی بارد بود و کاربران به دنبال سایت bard.google.com میگشتند. اما پس از یک سال با نام جدید خود یعنی Gemini فعالیت خود را ادامه داد. به این بات هوش مصنوعی، چت هوش مصنوعی گوگل نیز میگویند.
این شرکت قصد دارید با همکاری شرکتهای ادوبی امکان تولید تصاویر را هم فراهم کند. شرکت گوگل اعلام کرده است که در شرایطی اندک ممکن است پاسخهای نادرست به شما داده شود. اما به طور کل میتوانیم بگوییم که جمینای گفتوگو با انسان را شبیهسازی کرده است. در ادامه با نحوه دانلود هوش مصنوعی گوگل و استفاده آن آشنا خواهیم شد. جالب است بدانید که به جز بارد و جمینای، ابزارهای دیگری وجود دارد که توسط گوگل اداره میشوند و با بهرهگیری از هوش مصنوعی به شما خدمات میدهند.
برای استفاده از هوش مصنوعی، خوشبختانه نیازی به دانلود ندارید. به عنوان مثال برای ورود به گوگل بارد میتوانید از طریق سایت Google Bard اقدام کرده و در این سایت ثبت نام نمایید. همچنین برای بهرهمندی از سایت جمینای نیز میتوانید از طریق Gemini اقدام نمایید. در بخشهای بعدی نحوه کار با هر کدام را توضیح خواهیم داد.
اگر قصد دارید از یک هوش مصنوعی رایگان استفاده کنید، Google Bard گزینهای مناسب میباشد. این هوش مصنوعی خدمات مناسبی را به شما ارائه میدهد و بیشتر شباهت را به ChatGPT دارد. در اصل این دو رقیب اصلی یکدیگر محسوب میشوند. هوش مصنوعی bard ابتدا مکالمه و گفتگو کاربرد داشت. اما در حال حاضر ویژگیهای پیشرفتهتری مانند کدنویسی، جستجوی چند وجهی و مواردی دیگر نیز انجام میدهد. در ادامه هوش مصنوعیهای بیشتر از شرکت گوگل معرفی میکنیم که استفاده از آنها به صورت رایگان میباشد.
طراحی این هوش مصنوعی به نحوی است که یک مدل زبان یا همان LaMDA برای مکالمه پیروی میکند. به همین خاطر فارسی زبانان نیز میتوانند به آسانی از امکانات آن استفاده کنند. گوگل bard میتواند تحلیل و تجزیهی سریع داشته باشد. همچنین میتواند برای تولید فرمتهای متنی مختلف و ایجاد فرمول و محاسبات کاربرد داشته باشد. اگر مسلط به انگلیسی نیستید پیشنهاد ما این است که تنظیمات اکانت Gmail خود را بر روی زبان فارسی قرار دهید، تا به راحتی از امکانات آن بهرهمند شوید.
خوشبختانه در حال حاضر کاربران از ۱۸۰ کشور دنیا میتوانند از هوش مصنوعی بارد استفاده کنند. حتی کسانی که به دنبال سایت هوش مصنوعی فارسی هستند، به راحتی میتوانند با این سایت به زبان فارسی مکالمه داشته باشند.
محصولات و سرویسهای جدید گوگل در این پلتفرم قرار دارد. هوش مصنوعی Gemini از تکنیکهای خاص آموزشی AlphaGo استفاده میکند. یعنی این هوش مصنوعی میتواند سوالات و متنها را درک کند، سپس براساس دانستههای خود پاسخی منحصر به فرد ارائه دهد. ضمن آنکه قادر است در زمینه تولید کد، حل مسائل ریاضی، درک زبان، استدلالهای عقلانی و … کمک موثری داشته باشد.
هوش مصنوعی گوگل Gemini در ابتدا آموزش را با حجم بسیار بالایی فرا میگیرد، سپس به سوالات پاسخ داده یا تولید محتوا انجام میدهد. استفاده از این سرویس دو حالت دارد. حالت اول به صورت رایگان است و امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار میدهد. اما حالت دوم رایگان نیست و استفاده از آن نیازمند پرداخت اشتراک ماهیانه میباشد. قطعا عملکرد حالت پولی در برخی زمینهها بهتر است. اما استفاده از این نسخه برای کاربران حرفهای مناسبتر خواهد بود.
یکی دیگر از پلتفرمهای ساخته شده توسط گوگل Dialogflow میباشد. این ربات هوشمند از قابلیتهای تشخیص و پردازش زبان طبیعی برخوردار است. همچنین میتواند از زبانهای مختلف پشتیبانی کند. استفاده از این سایت به صورت رایگان است و میتواند ایجاد قوانین و قواعد محاورهای داشته باشد. علاوه بر آن میتواند با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، فرآیند پاسخ را بهبود دهد و یا با کاربران تعامل ایجاد نماید.
این سرویس در زمینه کدنویسی، محاسبات ریاضی و استدلال منطقی در مقایسه با نیرو انسانی، عملکرد بهتری دارد. این هوش مصنوعی گوگل بر روی 25 محصول گوگل، بدون نیاز به اینترنت کار میکند. در اصل این هوش مصنوعی است که Bard و Help me Write in Gmail را تقویت مینماید. امکان تجزیه و تحلیل تصاویر و ترجمه نیز از دیگر قابلیتهای آن میباشد.
اگر به دنبال سوال از هوش مصنوعی گوگل آنلاین هستید، میتوانید به سراغ به Google Assistant بروید. این هوش مصنوعی گوگل با پردازش زبان قادر به درک سوالات شما و ارائه پاسخی مناسب میباشد. با کمک این ویژگیها گوگل بستری را برای کاربران خود فراهم نموده تا بتوانند با سرعت بیشتری از این امکانات استفاده کنند. از دیگر ویژگیهای Google Assistant میتوان به ارسال پیام و تماس تلفنی تا پخش موسیقی نیز اشاره کرد. ضمن آنکه توانسته است فرمانهای صوتی را اجرا کند و رضایت کاربران خود را جلب نماید. این هوش مصنوعی که سبب سرگرمی و تعاملات اجتماعی میشود، به صورت رایگان خدمات میدهد.
ابزاری قدرتمند و پیشرفته که توسط شرکت google cloud توسعه یافته است. این ابزار درک عمیقتری از تصاویر دارد و امکان تحلیل تصویر را برای کاربران ایجاد میکند. تشخیص لوگو، تشخیص اشیا، تشخیص متن، تشخیص رنگ و تبدیل تصاویر به متن از عملکردهای اصلی این هوش مصنوعی است.
یکی دیگر از ابزارها و کتابخانههای هوش مصنوعی گوگل، TensorFlow نام دارد. ساخت این مدل با تحقیقات پیشرفتهای انجام شد و توسعه آن سبب شد تا لقب قدرتمندترین ابزار متن گوگل را از آن خود کند. در کنار تمامی این مزایا، به صورت رایگان سرویس میدهد و توانسته رضایت کاربران زیادی را جلب کند. برای استفاده از آن، تفاوتی ندارد که فردی حرفه ای یا آماتور باشید، فضای این ابزار به نحوی است که میتوانید در محیط چیزهای زیادی را بیاموزید. اگر بخواهیم به صورت مختصر ویژگیهای آن را دوره کنیم، باید به انعطاف پذیری، پشتیبانی گسترده هوش مصنوعی، توان محاسباتی بالا و ابزارهای توسعهی آن اشاره نماییم.
سازماندهی بهتر دادههای موجود در سایتهای گوناگون بسیار اهمیت دارد که این هوش مصنوعی گوگل قادر به انجام آن میباشد. وب سایت Google Dataset Search یک ابزار پیشرفته است که در کنار Google Scholar برای گزارشات آکادمیک و مطالعات به محققان، پژوهشگران و دانشمندان کمک میکند. این عملکرد به صورت کاملا رایگان است و میتوان از دادههای آنلاین آن برای دسترسی راحتتر کمک گرفت. برای استفاده از این هوش مصنوعی تنها کافیست موضوع دلخواه خود را وارد کنید. سپس بر روی دکمه جستجو کلیک کرده و با مجموعهای از دادهها، فرمتها و اطلاعات روبرو شوید.
یک ابزار ساده و در عین حال قدرتمند است و بدون نیاز به داشتن دانش کافی یا تخصصی نیز میتوان از آن استفاده کرد. در ابتدا برای ساخت مدل شروع میشود و به طور خودکار چرخه تکامل را پیش میگیرد. از این هوش مصنوعی جهت خودکار کردن وظایف برای بهبود مستمر مدل استفاده میشود.
گوگل تاکنون هوش مصنوعیهای بسیاری را ساخته است که از معروفترین آنها میتوان به گوگل بارد و جمینای اشاره کرد. این وبسایتها میتوانند در آینده کمکهای بیشتری به بشریت برسانند. در این مطلب سعی داشتیم نحوه کار با آنها را آموزش دهیم و تعدادی از هوش مصنوعیهای رایگان گوگل را به شما معرفی کنیم. با کمک این ابزارها میتوانید علاوه بر دریافت پاسخ برای سوالات خود، تولید محتوای متنی، تصویری و ویدیویی و خلاقانه نیز داشته باشید. استفاده از این پلتفرمهای رایگان میتواند در کدنویسی، جمع آوری اطلاعات و پژوهش نیز موثر باشد. پس اگر قصد دارید چیزی را آموزش ببینید، میتوانید از این قابلیت مفید راهنمایی دریافت کنید. ضمن آنکه کاربرد پرطرفدار هوش مصنوعی در حال حاضر صحبت با هوش مصنوعی گوگل میباشد.
امیر شادان پور 😎 متخصص تولید محتوا « Content Marketing »و رپورتاژ نویسی پژوهشگر حوزه سئو و علاقه مند به تولید محتوای کاربردی و سئو شده، علاقه مند به حوزه تکنولوژی و دیجیتال مارکتینگ توانایی تولید محتوای تخصصی و ترجمه زبان انگلیسی مشغول همکاری با برترآموز😏
نظرات کاربران