ظاهر یک وب سایت اولین چیزی است که هر فردی را به خود جذب میکند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با دیدن یک وب سایت وردپرسی، از ظاهر جذاب آن شگفتزده شده باشید. باید بدانید که بسیاری از این وب سایتها، به کمک قالبهای آماده طراحی شدهاند. تشخیص قالب وردپرس به شما کمک میکند در کمترین زمان ممکن، قالب هر وب سایتی را که میخواهید، پیدا کنید و از آن برای طراحی سایت خودتان استفاده کنید. در ادامه همراه ما باشید تا سادهترین روشهای تشخیص قالب وردپرس سایت را به شما آموزش بدهیم.
همانطور که گفتیم پیدا کردن قالب وردپرس سایت یکی از چالشهای اساسی طراحان سایت است. آنها به کمک پیداکردن قالب سایت وردپرسی میتوانند وب سایتهای مختلفی را به بهترین شکل طراحی کنند. روشهای مختلفی برای تشخیص قالب وردپرس یک سایت وجود دارد؛ اما ما قصد داریم در این مطلب به سادهترین روشها اشاره کنیم تا در کمترین زمان، نوع قالب را تشخیص دهید. از بهترین و سادهترین روشهای تشخیص قالب وردپرس سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
همانطور که گفتیم یکی از راههای پیداکردن نوع و اسم قالب وردپرس، استفاده از ابزارهای مختلف است. برای استفاده از این ابزارها کافیست آدرس وب سایت مورد نظرتان را در بخش مشخص شده قرار دهید تا ابزار در سریعترین زمان، نوع و اسم قالب را در اختیار شما قرار دهد. در ادامه بهترین ابزارهای تشخیص قالب وردپرس یک سایت را به همراه نحوه استفاده از آنها به شما معرفی خواهیم کرد:
Satori یکی از سادهترین ابزارهای رایگان تشخیص قالب سایت است که میتواند به طور کامل اطلاعات یک قالب را استخراج کرده و در اختیار شما قرار دهد. برای استفاده از این ابزار کافیست url صفحه مورد نظرتان را در فیلد مشخص شده که در تصویر زیر نشان داده است، قرار داده و کلیک کنید.
ابزار What WordPress Theme Is That یکی دیگر از ابزارهای ساده و در عین حال کاربردی برای تشخیص قالب وردپرس است. به کمک این ابزار نه تنها قالب را بلکه افزونههای نصب شده روی سایت موردنظرتان را نیز میتوانید تشخیص دهید. همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید؛ کافیست آدرس سایت موردنظرتان را در نوار جستجو آن تایپ کنید و منتظر بمانید تا اطلاعات کامل سایت به شما نشان داده شود.
ابزار دیگری که برای تشخیص قالب وردپرس سایت میتوانید از آن استفاده کنید، ابزار ScanWP است. به کمک این ابزار کاملاً رایگان میتوانید اطلاعات کامل قالب سایت، منابعی که میتوانید آن را تهیه کنید و حتی قیمت قالب را مشاهده کنید. اگر میخواهید در کمترین زمان قالب سایت موردنظرتان را پیدا کنید و از یک منبع معتبر آن را خریداری کنید، این ابزار را پیشنهاد میکنیم.
ابزار gochyu یکی از ابزارهای رایگان و آنلاین برای تشخیص قالب وردپرس است. علاوه بر نوع قالب، افزونههای نصب شده روی سایت را نیز تشخیص داده و در اختیار شما قرار میدهد.
ابزار IsItWP یکی از ابزارهای رایگان با استفاده بسیار آسان است که علاوه بر قالب وب سایت، افزونههای آن را نیز به شما نشان میدهد.
یکی دیگر از روشهای تشخیص قالب وردپرس سایت، بررسی کد وب سایت است. سایت موردنظرتان را باز کرده و کلیک راست کنید. از منوی باز شده، گزینه View Page Source را انتخاب کنید تا در تب جدید، کدهای وب سایت به صورت کامل به شما نشان داده شود.
کافیست کلیدهای Ctrl+F را فشار دهید و عبارت “style. css” را در کادر جستجو باز شده، تایپ کنید. به پایین صفحه اسکرول کنید تا قطعه کدی مشابه قطعه کد زیر را پیدا کنید:
روی URL موجود در این قطعه کد کلیک کنید تا فایل style. css وب سایت موردنظرتان باز شود. اگر قصد خرید قالب را دارید یا میخواهید اطلاعات بیشتری از آن کسب کنید، کافیست نام قالب را در اینترنت جستجو کنید تا اطلاعات کامل آن به همراه منبع معتبری برای خرید به شما نشان داده شود.
علاوه بر ابزارهای آنلاینی که در ابتدا به شما معرفی کردیم، به کمک اکستنشن مرورگر نیز میتوانید به سادگی قالب یک سایت وردپرسی را تشخیص دهید. کافیست اکستنشن موردنظرتان را به مرورگر اضافه کنید و برای هر سایتی که مدنظرتان است، آن را فعال کنید. در ادامه به بهترین اکستنشن مرورگر کروم برای تشخیص قالب وردپرس اشاره خواهیم کرد:
یکی از بهترین و کاربردیترین اکستنشنهای قابل استفاده برای تشخیص قالب وردپرس سایت، اکستنشن Wappalyzer است. برای نصب این افزونه روی مرورگر کروم، مطابق تصویر زیر گزینه Extension و سپس Visit Chrome Web Store را انتخاب کنید. سپس در کادر جستجو Wappalyzer را تایپ کنید و روی دکمه نصب کلیک کنید. افزونه به سادگی به مرورگر شما اضافه خواهد شد.
برای نصب این افزونه در مرورگر فایرفاکس نیز کافیست در بخش tools مرورگر، گزینه extensions را کلیک کنید. در بخش جستجو، نام اکستنشن را تایپ کنید و در نهایت گزینه Add to Firefox را بزنید.
همانطور که گفتیم پیداکردن نوع قالب وردپرس یک چالش مهم برای طراحان سایتهای وردپرسی است. اگر شما هم به تازگی وارد این حوزه جذاب شدهاید، میتوانید به کمک روشهای سادهای که در ابتدای مطلب به آنها اشاره کردیم، قالب هر وب سایت وردپرسی را تشخیص دهید. اما باید بگوییم که طراحی وب سایت پایان کار نیست! برای اینکه وب سایت شما در نتایج جستجو کاربران دیده شود، باید به صورت اصولی سئو و بهینهسازی شود. اگر میخواهید در کنار طراحی سایت، سئو و بهینهسازی اصولی آن را نیز یاد بگیرید، همین حالا دست به کار شوید. به کمک دوره آموزش سئو استاد محسن حبیبی که توسط گروه آموزشی برترآموز تهیه شده است، میتوانید به تنهایی سایتتان را سئو کنید.
نظرات کاربران