هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
بهترین پلاگین بهینه سازی تصاویر وردپرس

7 مورد از بهترین پلاگین های بهینه سازی تصاویر به همراه تست عملکرد 2022

دسته بندی : سئو - ساخت سایت - وردپرس
1400/10/08

آیا به دنبال بهترین پلاگین بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر برای سایت وردپرسی خود هستید؟ پلاگین های فشرده سازی تصاویر به شما این امکان را می دهند که تصاویر آپلود شده در سایت وردپرسی خود را بهینه سازی کرده تا سرعت سایت افزایش یافته و عملکرد بهتری داشته باشد. در مقاله بهینه سازی تصاویر برای وب نکات جالب و کارآمدی در مورد بهینه سازی تصاویر ارائه داده ایم که می توانید آن را در برترآموز مطالعه کنید.

ما در این مقاله بهترین پلاگین های بهینه سازی تصاویر برای وردپرس را با هم مقایسه کرده ایم. همچنین در بخش پایانی مقاله به شما می گوییم که بهترین پلاگین بهینه سازی عکس وردپرس کدامیک است. در ادامه با ما همراه باشید.

چه زمانی به پلاگین بهینه سازی تصاویر وردپرس نیاز دارید؟

تصاویر از نظر اندازه بزرگتر از متن ساده یا کدهای سایت هستند، به این معنی که سایت برای لود آنها به زمان بیشتری احتیاج دارد و همین دلیل می تواند سرعت سایت شما را کاهش دهد. احتمالاً این ضرب المثل را شنیده اید یا اگر نشنیده اید این است: “یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد”. عکس ها باعث می شوند که محتوای شما روح داشته باشد. تصاویر محتوای شما را جذاب تر و تعاملی تر می کنند. آن ها باعث می شوند که کاربران کمتر حوصله شان سر برود و تا پایان محتوا همراه شما باشند. عکس های جذاب در محتوا را می توان یکی از روش های پایه بازاریابی محتوا نامید.

برای بهبود سرعت سایت وردپرسی خود، باید تصاویری که آپلود می کنید را برای وب بهینه کنید. از آنجایی که بهینه سازی تصاویر می تواند سایت شما را سریعتر بارگذاری کند، سئوی وردپرس سایت شما را بهبود می بخشد و به شما کمک می کند تا ترافیک بیشتری جذب کنید. بهینه سازی تصاویر برای وب یکی از بخش های آموزش سئو است.

بهترین راه برای انجام این کار (یعنی بهینه سازی تصاویر) استفاده از فتوشاپ یا نرم افزرهای ویرایش تصویر آنلاین یا تحت ویندوز و مک دیگر، آن هم قبل از آپلود تصویر در وردپرس است. چون با این کار شما می دانید یک تصویر بهینه شده را آپلود کرده اید و دیگر نیازی به بهینه سازی در بستر سایت نیست. همچنین به شما کنترل بسیار بیشتری بر روی کیفیت تصاویر در وب سایت می دهد و می توانید تغییرات بیشتری بر روی تصاویر قبل از آپلود اعمال کنید.

با این حال، همه کاربران نمی توانند به راحتی با یک نرم افزار ویرایش تصویر کار کنند. برای برخی افراد، بهینه سازی تک تک تصاویری که آپلود می کنند کار بسیار زیادی به نظر می رسد. چون هم احتمال دارد که تصاویر زیاد باشند و هم احتمال دارد که برخی از دوستان به صورت حرفه ای کار با نرم افزارهایی مانند فتوشاپ را بلد نباشند. البته در مقاله بهینه سازی تصاویر برای وب چند راهکار ساده تر از فتوشاپ نیز معرفی شد.

اما به هر حال، اگر نخواستید که تصاویر را قبل از آپلود بهینه کنید، مشکلی وجود ندارد. چون می توانید با انجام یکسری کارهای ساده مانند نصب پلاگین هایی که در ادامه این مقاله معرفی می شوند، تصاویر خود را بهینه سازی کنید. خوشبختانه، چندین پلاگین بهینه سازی تصاویر برای وردپرس وجود دارد که می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند. این پلاگین ها تصاویر شما را با فشرده سازی خودکار و استفاده از نسخه با اندازه کوچکتر در سایت شما بهینه می کنند. یعنی ابعاد عکس را کاهش داده و بدین طریق باعث کاهش حجم آن می شوند.

با توجه به آنچه گفته شد، بیایید نگاهی به بهترین پلاگین های بهینه سازی تصاویر وردپرس بیندازیم، و چگونگی آنها را از نظر بهینه سازی، عملکرد و کیفیت تصویر بررسی کنیم.

بهترین پلاگین های بهینه سازی عکس وردپرس

1. EWWW Image Optimizer

به عقیده خیلی ها، EWWW Image Optimizer بهترین پلاگین بهینه سازی تصاویر وردپرس است. استفاده از آن آسان است و می تواند به طور خودکار تصاویری را که در سایت آپلود می کنید بهینه کند. اینکه نیازی به انجام کار یا تنظیماتی نیست خیلی خوب است. چون حتی مبتدی ترین افراد نیز می توانند از آن استفاده کنند و به علاوه نیازی به صرف وقت برای انجام و اعمال تنظیمات نیست.

همچنین EWWW Image Optimizer یک مزیت کلیدی دارد. می تواند تصاویر آپلود شده قبلی شما را به صورت انبوه فشرده سازی و بهینه کند. عملکرد این پلاگین در بهینه سازی تصاویر بدون کاهش کیفیت در حدی است که حتی اگر تصاویر شما فشرده شوند، تشخیص تفاوت بین فشرده و غیر فشرده از نظر کیفیت بسیار سخت است.

به علاوه، کل فرآیند فشرده سازی و بهینه سازی خودکار است. این فرایند شامل بررسی برای مقیاس بندی تصویر برای تناسب با صفحه و دستگاه با اندازه مناسب، بارگذاری تنبل یا Lazy Load و حتی تبدیل به فرمت تصویر WebP است که یک فرمت ارائه شده مخصوص تصاویر استفاده شده در وب است. ب

ه نظر خیلی از وبمستران WebP نسل بعدی فرمت های مورد استفاده در وب است. EWWW Image Optimizer همچنین می تواند تصاویر تولید شده توسط سایر پلاگین های وردپرس و ذخیره شده در خارج از پوشه اصلی فایل های رسانه شما را بهینه کند. این پلاگین از بهینه سازی فرمت های JPG، PNG، GIF و حتی PDF پشتیبانی می کند. یعنی شما می توانید حتی فایل های PDF خود را نیز با این پلاگین فشرده سازی کنید.

این پلاگین در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شده و می توانید با کلیک بر روی لینک زیر این پلاگین را در مخزن وردپرس دانلود کنید.

نسخه رایگان این پلاگین به شما این امکان را می دهد تا بهینه سازی تصاویر را روی سرورهای خود انجام دهید. این می تواند برای صاحبان سایت های وردپرسی که نگران حریم خصوصی خود هستند عالی باشد.

با این حال، سایت هایی با تصاویر زیاد یا سایت‌هایی که ترافیک بالایی دریافت می‌کنند، پیشنهاد می شود نسخه پریمیوم را انتخاب کنند، زیرا شامل یک CDN برای بهینه سازی تصاویر است که به طور خودکار تصاویر را هنگام مشاهده کاربران فشرده و تبدیل می‌کند.

EWWW Image Optimizer قیمت مناسبی دارد و از بهینه سازی تصاویر نامحدود پشتیبانی می کنند. در پلاگین شما یک بخش برای بهینه سازی کش، بهینه سازی CSS/JS و بهینه سازی فونت گوگل گنجانده شده است تا به سرعت بارگذاری سایت شما کمک کند.

2. Optimole

Optimole یکی دیگر از گزینه های عالی برای بهترین پلاگین های بهینه سازی تصاویر وردپرس است. استفاده از این پلاگین نیاز به ساخت اکانت و تنظیم API دارد. پس از انجام این کارها، استفاده از آن ساده است و به شما کنترل کامل بر بهینه سازی تصویر خود را می دهد. Optimole از یک CDN مخصوص تصاویر پشتیبانی می کند، بنابراین تصاویر شما بدون توجه به اینکه بازدیدکنندگان شما از چه منطقه ای هستند، به سرعت بارگذاری می شوند. با CDN، تصاویر شما در لحظه بهینه شده و در اندازه عالی به بازدیدکنندگان سایت شما ارائه می شود.

شما می توانید تمام تصاویر بهینه سازی شده خود را در یک داشبورد مشاهده کنید و به راحتی می توانید تنظیمات بهینه سازی را برای تصاویر جداگانه و به دلخواه خود سفارشی سازی کنید. این به شما امکان می دهد مواردی مانند کیفیت فشرده سازی، تغییر اندازه تصاویر بزرگ، بارگذاری تنبل Lazy Load و موارد دیگر را تنظیم کنید.

حتی یک امکان منحصر به فرد در این پلاگین وجود دارد که به طور خودکار تصاویر شما را برای شما واترمارک می کند. این برای عکاسانی که سعی در محافظت از کار خود دارند عالی است. یا اگر تصاویر شما اختصاصی هستند و می خواهید با واترمارک کردن آن ها حق کپی رایت تصاویرتان حفظ شود، این پلاگین کار واترمارک را برای شما انجام می دهد.

قیمت گذاری بر اساس تعداد بازدیدکنندگانی است که در ماه دارید. پلاگین رایگان Optimole اجازه می دهد تا حداکثر 5000 بازدید کننده در ماه داشته باشید. در حالی که نسخه پولی آن از 19.08 دلار در ماه شروع می شود و از 25000 بازدید کننده در ماه پشتیبانی می کند. البته پلاگین پولی آن خیلی گران بوده و بهتر است از آن برای سایت های کم بازدید استفاده کنید یا از روش های بهینه سازی تصاویر قبل از آپلود در وردپرس استفاده داشته باشید. همچنین می توانید از سایر پلاگین های معرفی شده در لیست استفاده داشته باشید.

3. ShortPixel Image Optimizer

ShortPixel Image Optimizer یکی دیگر از بهترین پلاگین های بهینه سازی تصاویر وردپرس است. این پلاگین پر از ویژگی های حرفه ای است و به شما امکان انتخاب فرمت های فشرده سازی را می دهد. به محض فعال سازی افزونه شروع به فشرده سازی تصاویر می کند و تصاویر اصلی شما را در یک پوشه جداگانه ذخیره می کند. بدین صورت شما نگران تصاویر اصلی خود نیستید که تغییری در حجم یا کیفیت آن ها داده شود. اما در سایت از نسخه های بهینه شده استفاده می کند.

اگر از نسخه رایگان آن استفاده می کنید، باید با ارائه آدرس ایمیل خود، یک کلید API دریافت کنید. حساب رایگان اولیه به شما امکان می دهد تا 100 تصویر در ماه را فشرده کنید و برای افزایش این محدودیت باید نسخه پولی آن را تهیه کنید. حتی می توانید به سادگی PNG را به JPEG و بالعکس با کلیک یک دکمه تبدیل کنید. این یک مزیت عالی در این پلاگین است چون دیگر نیازی به استفاده از ابزارهای ثانویه نیست.

این پلاگین همچنین با WooCommerce ، NextGEN Gallery و افزونه ترجمه WPML سازگار است. اگر از Cloudflare به عنوان CDN وردپرس خود استفاده می کنید می توانید این پلاگین را با کلودفلر ادغام کنید. بنابراین تصاویر شما به طور خودکار با نسخه های جدید پلاگین به روز می شوند. قیمت ShortPixel نیز خیلی گران نیست. پلن ها بر اساس تعداد تصاویر هستند و از 4.99 دلار در ماه یعنی حدود 150 هزار تومان برای حداکثر 5000 تصویر در ماه شروع می شوند. که همین پلن هم می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای شما باشد. البته باز هم تاکید ما بر این است که اگر هزینه های یک پلاگین برای شما گران است، از سایر موارد لیست و سایر روش های گفته شده مانند راهنمای بهینه سازی تصاویر برای وب استفاده کنید.

4. reSmush.it

reSmush.it یکی دیگر از گزینه های عالی برای یک پلاگین بهینه سازی تصاویر وردپرس است. ری اسماش به شما این امکان را می دهد که به طور خودکار تصاویر را هنگام آپلود بهینه سازی کنید و همچنین یک گزینه بهینه سازی انبوه برای تصاویر قدیمی ارائه می دهد.

نکته جالب این است که شما کنترل کاملی بر کیفیت و فشرده سازی تصویر با یک نوار لغزنده آسان برای استفاده دارید. یعنی با تغییر آن نوار می توانید خیلی راحت بر تصاویر خود کنترل داشته باشید. از reSmush API برای بهینه سازی تصاویر استفاده می کند و به شما امکان می دهد سطح بهینه سازی را برای آپلودهای خود انتخاب کنید.

نقطه ضعف این پلاگین آن این است که درجه های فشرده سازی متفاوتی ندارد و همه را بر یک اساس فشرده می کند. همچنین بهینه سازی را برای آپلودهای کمتر از 5 مگابایت محدود می کند و نمی توانید تصاویر بزرگ تر از آن را بهینه سازی کنید که البته تصاویر کمی هستند که چنین حجمی داشته باشند. در صورت نیاز به اضافه کردن یک تصویر در اندازه کامل، می توانید تصاویر جداگانه را از فشرده سازی حذف کنید.

5. TinyPNG – JPEG, PNG & WebP image compression

پلاگین TinyPNG – JPEG, PNG & WebP image compression توسط تیم حرفه ای TinyPNG ایجاد شده است و برای استفاده از پلاگین باید یک اکانت ایجاد کنید. شما می توانید 500 تصویر را در هر ماه با حساب رایگان بهینه کنید. برای سایت های کوچک و متوسط که ماهانه کمتر از این مقدار تصویر آپلود می کنند مناسب است.

این پلاگین می تواند به صورت خودکار تصاویر را هنگام آپلود فشرده کند، و همچنین می توانید تصاویر قدیمی را نیز به صورت انبوه بهینه سازی کنید. تنظیمات پلاگین به شما این امکان را می دهد که اندازه تصویری را که می خواهید بهینه کنید انتخاب کنید.

همچنین می توانید حداکثر اندازه را برای تصاویر آپلودی خود تعیین کنید. اندازه تصاویر بزرگتر از آن به طور خودکار توسط پلاگین تغییر می کند. همچنین می توانید انتخاب کنید که دیتاهای تصویر مانند زمان و تاریخ، اطلاعات حق چاپ و موقعیت مکانی GPS در فایل های JPEG ذخیره شوند. این پلاگین به صورت رایگان عرضه شده است و به همین علت یک انتخاب عالی برای کسب و کارها نوپاست.

6. WP Rocket

بهترین پلاگین افزایش سرعت سایت وردپرس، WP Rocket است. استفاده از آن برای مبتدیان بسیار مناسب است و سرعت سایت شما را افزیش می دهد. هرچند که موشک وردپرس دقیقا برای بهینه سازی تصاویر وردپرس ساخته نشده است اما برخی از ویژگی های بهینه سازی تصویر در WP Rocket وجود دارد، مانند بارگذاری تنبل، که تنها زمانی که تصاویر را مشاهده کنید، بارگذاری می شوند. بدین شکل فشار بر سرور کمتر شده و سرعت سایت نیز افزای می یابد.

تیم سازنده موشک وردپرس همچنین یک پلاگین به نام Imagify توسعه داده اند . این پلاگین به شما این امکان را می دهد که با یک کلیک تمام تصاویر خود را بهینه کنید. همچنین قابلیت این را دارد که اندازه تصاویر شما را به سرعت تغییر دهد و به شما امکان می دهد در صورت لزوم تصاویر خود را به اندازه اصلی خود بازیابی کنید. شما همچنین کنترل کاملی بر تنظیمات بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر خود دارید و همه تصاویر شما مطابق با اولویت های شما بهینه می شوند.

7. جت پک

Jetpack مجموعه ای از پلاگین های قدرتمند وردپرس است که ویژگی های ضروری وردپرس را در یک پلاگین ارائه می دهد. تمرکز اصلی Jetpack بر امنیت، بهبود عملکرد و بازاریابی است.

ویژگی های بهینه سازی تصاویر در دسته عملکرد قرار می گیرند. برای فعال کردن فشرده سازی تصویر، تنها کاری که باید انجام دهید این است که تنظیمات مربوط به آن را روشن کنید و هیچ تنظیمات اضافی برای تنظیم وجود ندارد.

کاری که Jetpack انجام می دهد این است که به طور خودکار تصویر شما را بهینه می کند و تصاویر را با استفاده از CDN به بازدیدکنندگان نشان می دهد. انجام این کار بار سرور شما را کاهش می دهد و بارگذاری سریعتر تصویر را برای بازدیدکنندگان شما فراهم می کند. برای دسترسی به بخش بهینه سازی تصویر جت پک می توانید از نسخه رایگان افزونه نیز استفاده کنید.

مقایسه نمرات آزمون برای پلاگین های فشرده سازی تصویر

حالا که بهترین پلاگین بهینه سازی تصاویر وردپرس را معرفی کردیم می خواهیم عملکرد آن ها را با هم بررسی نماییم. برای انجام این کار، ما یک تصویر واحد را در وردپرس آپلود کرده و با تمامی پلاگین ها فشرده سازی کردیم و نتیجه آن را با شما به اشتراک می گذاریم.

تست فشرده سازی تصویر JPEG

ما از تصویری با فرمت JPEG برای تست های خود استفاده کردیم، حجم فایل 118.3 کیلوبایت است.

تصویری که در آزمایش استفاده شد.

ما هیچ یک از تنظیمات پلاگین ها را تغییر ندادیم و فشرده سازی به صورت خودکار یا با تنظیمات پیشفرض انجام گرفت. در ادامه نتایج آزمایش ما آمده است:

 

پلاگیناندازه فشردهفشرده سازی (٪)روش
EWWW Image Optimizer64 کیلوبایت54.24٪بدون افت کیفیت
Optimole64 کیلوبایت54.24٪بدون افت کیفیت
ShortPixel Image Optimizer72 کیلوبایت39.30٪بدون افت کیفیت
reSmush.it78 کیلوبایت20.81%بدون افت کیفیت
TinyPNG – JPEG, PNG & WebP image compression118.1 کیلوبایت2%دچار افت کیفیت شد

 

تست فشرده سازی تصویر PNG

سپس یک تصویر با فرمت PNG را آزمایش کردیم تا ببینیم مدعیان لیست ما چگونه آن را بهینه می‌کنند.

ما از تصویر PNG برای تست استفاده کردیم و حجم آن 99.4 کیلوبایت است. در ادامه نتایج آزمایش ما آمده است:

پلاگیناندازه فشردهفشرده سازی (٪)روش
EWWW Image Optimizer97 کیلوبایت1.9٪بدون افت کیفیت
Optimole41 کیلوبایت64%بدون افت کیفیت
ShortPixel Image Optimizer36 کیلوبایت56%دچار افت کیفیت شد
reSmush.it36 کیلوبایت56%بدون افت کیفیت
TinyPNG – JPEG, PNG & WebP image compression34.3 کیلوبایت54%دچار افت کیفیت شد

 

بهترین پلاگین بهینه سازی تصویر برای وردپرس کدام است؟

اگر به دنبال بهترین افزونه فشرده سازی تصویر هستید، EWWW Image Optimizer را می توان بهترین انتخاب دانست. چون فشرده سازی را با درجه بالا ارائه می دهد و نکته مهم این است که کیفیت تصویر را کاهش نمی دهد. به علاوه مجهز به CDN تصاویر و سایر ویژگی هایی است که سرعت وب سایت شما را بهینه می کند.

یکی دیگر از گزینه های عالی برای سایت هایی که بازدید کمتری دارند Optimole است. این پلاگین کاملا محتاطانه کار می‌کند و به جز  بهینه‌سازی تصاویر کیفیت آن ها را حفظ می کند، به‌علاوه تا 5000 بازدیدکننده در ماه رایگان است.

اگر به دنبال یک پلاگین مقرون به صرفه هستید که بهینه سازی و تبدیل فرمت تصاویر را ارائه دهد، ShortPixel ارزش بررسی را دارد. امیدواریم این مقایسه بهترین پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس برای شما مفید بوده باشد. همچنین می توانید از سایر مقالات مرتبط نیز دیدن فرمایید.

نویسنده : بابک حیدریان

بابک حیدریان مهر. دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، محقق و متخصص SEO & Digital Marketing "زندگی ممکن است پُر از درد و رنج باشد، اما واکنشِ ماست که حرف آخر را می‌زند". فردیش نیچه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *