هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت وردپرس چگونه است؟ آمار و ارقام طراحی سایت با وردپرس

دسته بندی : ساخت سایت - وردپرس
1400/10/27

طراحی سایت وردپرس – طراحی سایت با وردپرس یکی از محبوب ترین شیوه های طراحی سایت است و به دلیل مزایایی که دارد مدام در حال پیشرفت و افزایش محبوبیت در میان کاربران است. طراحی سایت به دو گونه انجام می پذیرد. طراحی سایت استاتیک و طراحی سایت داینامیک. طراحی سایت استاتیک یک بار انجام شده و بر روی سایت قرار می گیرد و امکان دسترسی به سایت موجود نیست و برای اصلاح یا افزایش امکانات، سایت باید دوباره کدنویسی شده و بر روی هاست آپلود شود. این کار بسیار سخت است منتها در قدیم مرسوم بوده است.

اما امروزه طراحی سایت داینامیک از محبوبیت و درصد استفاده بسیار بیشتری برخوردار است. طراحی سایت داینامیک یعنی طراحی سایتی که می توان آن را با یک سیستم مدیریت محتوا مدیریت کرد و نیازی نیست که برای هر بار ویرایش، کدها دستکاری و آپلود شوند. بلکه به صورت زنده و در لحظه می توانید ویرایش های خود را بر روی سایت اعمال نمایید.

سایت های داینامیک توسط CMS یا سیستم مدیریت محتوا مدیریت می شوند و دارای دو حالت هستند: حالت اول این است که از سیستم های مدیریت محتوای رایگان و اپن سورس همچون وردپرس استفاده کنید و روش دوم استفاده از سیستم مدیریت محتوای اختصاصی است که توسط شرکت های طراحی سایت، مختص مشتریان همان شرکت طراحی می شود.

در ادامه طی یک نقشه ساده انواع طراحی سایت را تشریح کرده ایم.

طراحی سایت وردپرس

امروزه به علت مزایای بسیار زیادی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد، شاهد پیشرفت و محبوبیت بسیار سریع استفاده از وردپرس برای طراحی سایت وردپرس هستیم. مزایایی همچون تعداد قالب ها، افزونه ها، پشتیبانی، بروزرسانی، امنیت، سازگاری با درگاه ها و سایت های ایرانی و عدم توجه به تحریمات باعث شده تا استفاده از این CMS بسیار محبوب شود. مطابق عکس های زیر که از گوگل ترندز رکورد شده اند، طراحی سایت با وردپرس با اختلاف بسیار زیادی در صدر سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز است.

همچنین مطابق گزارش وب سایت w3techs.com طراحی سایت وردپرس با اختلاف فوق العاده بالایی در رده اول سیستم های مورد استفاده برای طراحی و مدیریت سایت قرار گرفته است.

به علاوه وردپرس و و پلاگین ووکامرس که یک فروشگاه ساز بر بستر وردپرس است تا اکتبر 2020، سریع ترین رشد را در میان سایر سیستم مدیریت محتوا کسب کرده اند. وردپرس سیستم سایت ساز و مدیریت کننده حدود 40% سایت های طراحی شده در وب است که آماری حدود 4 میلیون سایت است. چیزی بیش تر از یک سوم کل سایت های طراحی شده در دنیا.

بهترین پلاگین های وردپرس

طراحی سایت با وردپرس چیست؟

طراحی سایت با وردپرس چیست؟ طراحی سایت با وردپرس یعنی استفاده از سایت ساز و سیستم مدیریت محتوای وردپرس به منظور طراحی انواع سایت.

طراحی سایت وردپرس به استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس در ساخت سایت گفته می شود. این مورد همچنین شامل استفاده از سایر زیرمجموعه های مکمل وردپرس مانند قالب ها و پلاگین های سطح وردپرس برای طراحی سایت وردپرس است.

در مقاله چگونه سایت بسازیم؟ در مورد مراحل طراحی سایت صحبت کردیم. اما در این بخش به صورت مختصر و گذرا در مورد طراحی سایت وردپرس صحبت خواهیم کرد. برای طراحی سایت وردپرس باید چند کار را انجام دهید که در بخش طراحی سایت با وردپرس به آن می پردازیم.

نرم افزار طراحی سایت با وردپرس

برای ساخت سایت با وردپرس نیاز است که نرم افزار راه اندازی سایت وردپرس را از سایت اصلی آن یا مراجع قابل اعتماد دانلود نمایید.

نرم افزار طراحی سایت وردپرس را از لینک روبرو دریافت کنید. دریافت وردپرس

پس از ورود به سایت با چنین صحنه ای مواجه می شوید که لازم است بر روی دکمه آبی رنگ کلیک نمایید.

فایل دانلودی شامل یک بسته زیپ شده حاوی فایل های راه اندازی و مدیریت سایت است که باید بر روی هاست آپلود و راه اندازی شود تا سایت ایجاد شود. سپس می شود که سایت را طراحی و مدیریت کرد.

چگونه می توان با وردپرس سایت ساخت؟

برای ساخت سایت با وردپرس باید مراحل زیر را پیمود:

  1. دامنه مورد نظر را خریداری نمایید. برای خرید دامنه می توانید از شرکت های فروش هاست و دامنه کمک بگیرید. این شرکت ها علاوه بر فروش هاست، خدمات فروش دامین را نیز ارائه می دهد. دامین نام سایت است. برای مثال BartarAmouz.ir نام دامنه است. دامنه ها به دو صورت دامنه های بین المللی که شامل COM و ORG و… هستند و دامنه های ملی که با پسوند IR ارائه می شود. برای خرید دامنه های بین المللی باید به دلار پول بپردازید و برای همین گران تر هستند در حالیکه برای خرید دامنه های ملی مبلغ 15 هزار تومان پرداخت می نمایید. همچنین برای خرید دامنه های ملی لازم است که احراز هویت شده و در سامانه نیک که وظیفه ساماندهی دامین های ملی را دارد ثبت نام کنید و احتمال طول کشیدن پروسه وجود دارد. اما این مشکل در دامنه های بین المللی وجود ندارد منتها گران تر هستند.
  2. باید هاست خریداری نمایید. در مورد هاست در مقالات هاست چی بخرم؟ و بررسی هاست صحبت کرده ایم. هاست ها رده های قیمتی مختلفی دارند که کیفیت آن ها نیز بر اساس قیمتی که دارند مشخص می شود. برای مثال برای خرید هاست اشتراکی پول زیادی لازم نیست در حالیکه برای خرید سرور مجازی اختصاصی باید پول بسیار بیشتری پرداخت نمایید. همچنین استراتژی های قیمت گذاری شرکت هاستینگ نیز در قیمت موثر است چراکه احتمال دارد یک هاست با ویژگی های مشابه توسط دو شرکت هاستینگ با قیمت های مختلف به فروش برسد.
  3. در مرحله سوم باید هاست و دامنه را با هم ست کنید. در این بخش باید به پنل دامنه خود مراجعه کرده و سپس DNSهای هاست خود را در بخش مربوطه جایگذاری کرد.
  4. بسته به این که دامنه ملی خریده اید یا دامنه بین المللی بین 4 تا 24 ساعت طول می کشد تا هاست و دامنه با هم ست شوند. معمولا دامنه های بین المللی سریع تر ست می شوند در حالیکه دامنه های ملی تا 24 ساعت زمان برای ست سازی زمان لازم دارند و همچنین اگر روزهای تعطیل یا ساعات غیرکاری باشد، احتمال بروز مشکل وجود دارد.
  5. سپس باید سایت خود را نصب کرده و پروسه نصب را به اتمام برسید. پس از آنکه این مرحله را انجام دادید، می توانید به داشبورد مدیریتی وردپرس دسترسی پیدا کنید.
  6. در مرحله آخر باید سایت خود را طراحی کنید. برای طراحی سایت وردپرسی خود می توانید به سلسله مطالب زیر مراجعه کرده تا دید درستی در مورد طراحی سایت پیدا کنید.

راهنمای خرید قالب

بهترین پلاگین های وردپرس

بهترین قالب های وردپرس

بهترین پلاگین های صفحه ساز

چرا طراحی سایت وردپرس انتخاب مناسبی است؟

در ادامه بررسی می کنیم که چرا طراحی سایت وردپرس انتخاب مناسبی است.

رایگان

وردپرس رایگان است و نیازی به پرداخت هیچگونه هزینه نیست. می توانید به صورت کاملا رایگان سایت خود را توسط وردپرس راه انداری کنید. قالب ها و افزونه های بسیار زیادی وجود دارند که کار شما را بدون هیچ محدودیتی جلو می اندازند. ممکن است در آینده با افزایش کاربران و مشتریان نیاز به هزینه هایی داشته باشید. اما به صورت کلی وردپرس رایگان بود و در نهایت با چندصد هزار تومان می توانید یک سایت کاملا مناسب بسازید.

زیرساخت های قوی

وردپرس زیرساخت های قوی دارد. افزونه و ها و قالب های بسیار زیادی در کتگوری های مختلف برای وردپرس طراحی شده که بنابر نیاز می توانید از آن ها استفاده کنید. البته همانطور که گقته شد تعداد بسیار بالایی از آن ها (به صورت تخمینی 70% آن ها) رایگان هستند. اگر سایت را توسط یک cms با زیرساخت های ضعیف طراحی کنید ممکن است بابت اضافه کردن هر امکان کوچک کلی وقت و انرژی صرف کنید و بعلاوه هزینه پرداخت نمایید. در حالیکه در ورردپرس با کمی تخصص می توانید همه چیز را به صورت رایگان یا ارزان به سایت خود اضافه کنید.

پشتیبانی

وردپرس پشتیبانی مطلوبی دارد. هم داکیومنت های زیادی به زبان های مختلف از حمله فارسی و انگلیسی وجود دارد و هم در صورت بروز مشکل می توانید از متخصصان وردپرس که معمولا همه جا می توانید آن ها را پیدا کنید کمک بگیرید. بعلاوه قالب و افزونه های پریمیوم که خریداری می کنید نیز تا مدتی دارای پشتیبانی هستند.

سرعت

وردپرس به صورت پایه دارای سرعت زیادی است و امکانات زیادی نیز برای آن وجود دارد تا با استفاده از آن ها سایت ورپرسی خود را بیش از پیش پرسرعت کنید.

برای اینکه سایت وردپرسی شما دارای سرعت مناسب و بالایی باشد لازم است از نکات زیر به خوبی پیروی کنید:

یک هاست خوب بخرید. هاست های رایگان یا ارزان قیمت بسیار زیادی وجود دارند. به جز استثناهایی که احتمالا تعدادشان به 5 مورد هم نمی رسد همه بی کیفیت هستند. چه به لحاظ پشتیبانی و چه به لحاظ کیفیت هاست. احتمالا می دانید که خرید هاست مستلزم رعایت دو نکته است.

مورد اول این است که هاست کیفیت خوبی داشته باشد. یعنی پرسرعت باشد، کنترل پنل خوب داشته باشد، امکانات دهن پرکنی داشته باشد برای مثال سیستم ایمیل داشته باشد و خود آن بخش ویژگی های کارآمد داشته باشند و همچنین آپتایم آن نیز بالا باشد. این مورد برای وب مسترانی که سایت های بزرگ با بازدیدهای بالا هستند اهمیت بسیار بالایی دارد. چون اگر سایت در دسترس نباشد، بازدید سایت کمتر شده و به طبع درآمد کمتر می شود و صاحب بیزینس دچار ضرر می شود.

در قدم بعد لازم است از قالب و پلاگین های مناسب، با کدنویسی تمیز و پرسرعت استفاده کنید تا سایت سرعت بالایی داشته باشد. همچنین لازم است از روش های بهینه سازی تصاویر وردپرس و پلاگین های بهینه سازی تصاویر وردپرس برای این کار استفاده نمایید.

آموزش های زیاد

آموزش های زیادی برای وردپرس وجود دارد به نحوی که می توانید به راحتی و با توسط آموزش های رایگانی که وجود دارد سایت وردپرسی خود را در انواع هاست لینوکس و ویندوز بالا آورده، طراحی کرده و آن را پیش ببرید. آموزش های وردپرس هم به زبان فارسی پیدا می شوند و هم به زبان انگلیسی یا سایر زبان ها.

محبوب و معروف

وردپرس بسیار محبوب و معروف است. دلیل محبوبیت وردپرس امکانات و مزایای زیادی است که به آن اشاره کردیم. مطابق گزارش سرویس Google trends وردپرس محبوب ترین نرم افراز ساخت سایت و مدیریت آن است.

سازگار

وردپرس سازگاری بسیار بالایی با همه چیز دارد. سازگاری با زمان، زبان، کشور، افزونه ها و قالب های مختلف و این سازگاری وردپرس را کاملا انعطاف پذیر می کند به طوری که گاها می تواند آن را با دانش برنامه نویسی و کد ردن، مطابق سلیقه و نیاز شخصی سازی کرد. اما این مورد به صورت دلخواه است و وردپرس بدون کدنویسی نیز نیاز ما را رفع می کند.

ایمن

وردپرس ایمن نیست! در وب، هیچ چیز آن طور که فکر می کنیم به صورت 100% امنیت ندارد. البته نگران نباشید. شاید وردپرس به صورت 100% امن نباشد، اما تدابیر خوبی اندیشیده تا امنیت سایت را به صورت بی نظیری افزایش داد. شما می توانید با استفاده از رمز خودکار وردپرس یک رمز عبور بسیار سخت اتخاذ کنید و بعلاوه می شود که با همکاری یک متخصص وردپرس و با انجام کارهایی در هاست، پنل و همچنین نصب افزونه های امنیتی، امنیت وردپرس را تا بالاترین درجه ممکن بالا برد.

فارسی

وردپرس فارسی را ساپورت می کند و به جز این مورد، مشکلی با ایران سراسر پر شده از تحریم ندارد و حتی طبق گزارشاتی در برهه زمانی دولت آمریکا بر وردپرس فشار گذاشت تا برخی کشورها مانند ایران را تحریم کند اما وردپرس از این کار سر باز زد.

البته احتمال دارد به دلیل تحریم ها توسط پلاگین ها و قالب های وردپرسی که شخص ثالث محسوب می شوند و همچنین تحریم سیستم های پرداخت آمریکا و اروپا که برای خرید قالب و پلاگین های خارجی لازم است، مشکلاتی به وجود بیاید اما وردپرس به صورت پایه هیچ مشکلی با ایران، زبان فارسی و موارد مربوط ندارد و به خوبی برای زبان فارسی و کاربران ایرانی کار می کند. حتی فروشگاه ساز ووکامرس نیز به خوبی با درگاه پرداخت ایرانی سازگاری کامل دارد.

قیمت طراحی سایت با وردپرس

قیمت طراحی سایت با وردپرس به صورت معمول بسیار کمتر از طراحی سایت اختصاصی است. به طوریکه می توانید با 7 میلیون تومان هزینه، یک سایت فوق پییشرفته داشته باشید که البته لازم به این هزینه نیز نیست و با نهایتا 5 یلیون تومان می توانید یک سایت مناسب و کاملا ایده آل داشته باشبد، در حالی که قیمت طراحی سایت اختصاصی بسیار ساده از 7 میلیون تومان آغاز می شود.

قیمت طراحی سایت وردپرس چیزی در حدود 1 تا 5 میلیون تومان است. البته ممکن است افراد یا شرکت های طراح مبلغی کمتر یا بیشتر درخواست کنند و تنها در صورتی اعتماد کنید که تمامی ظاهر و باطن سایت را بررسی کرده و به یک متخصص بسپرید تا آن را بررسی و قیمت گذاری کند تا ضرر نکنید. دوستی بود که به دلیل بی اطلاعی، چندین مدت قبل بیش از 20 میلیون تومان بابت طراحی سایت وردپرس پرداخت کرده بود. پس حواستان را به جیب خود بدهید تا کسی از شما کلاهبرداری نکند.

برآورد هزینه طراحی سایت، هزینه طراحی سایت را نمی توان در لحظه ارائه داد به این علت که ابتدا باید با کارفرما صحبت کرد و نظر و دغدغه های او را فهمید و اینکه چه بودجه ای دارد نیز مهم است. همچنین خرج های طراح سایت را نیز باید در نظر گرفت و سپس اقدام به ارائه قیمت نمود. پس از این ها یک پلن طراحی سایت بسته می شود که برای کارفرما ارسال شده و در آن تمامی موارد مورد نیاز به علاوه هزینه های نهایی اعلام می شود.

طراحی سایت حرفه ای با وردپرس: نتیجه گیری

همانطور که گفتیم با وردپرس می توان طراحی سایت حرفه ای وردپرس کرد که از همه لحاظ مناسب و جوابگو است و مسلما قیمت بسیار مناسب تری نیز به سایر CMSها و طراحی سایت اختصاصی دارد. در این مقاله سعی داشتیم در مورد طراحی سایت وردپرس بهترین نکات را بیان کنیم. شما هم اگر نظر یا تجربه ای در رابطه با استفاده از روش طراحی سایت با استفاده از وردپرس دارید می توانید در کامنت ها با ما همراه باشید.

ضمنا پیشنهاد می کنیم از مقالات مرتبط زیر دیدن فرمایید:

نویسنده : بابک حیدریان

بابک حیدریان مهر. دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، محقق و متخصص SEO & Digital Marketing "زندگی ممکن است پُر از درد و رنج باشد، اما واکنشِ ماست که حرف آخر را می‌زند". فردیش نیچه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *