هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
فریلنسری چیست؟ برتراموز

فریلنسری چیست و چگونه فریلنسر شویم؟

1400/05/19

این سوال امروزه زیاد پرسیده می شود: اصلا فریلنسری چیست؟! به طور کلی وقتی یک شخص، برای خودش به صورت مستقل کار می کند و زیر نظر رئیس یا شرکت خاصی نیست، به این فعالیت فریلنسری می گویند. همۀ افراد با داشتن هر مهارتی که نیاز به حضور در مکان خاصی نداشته باشد. می توانند کار خود را به صورت فریلنسری شروع کنند. پس اگر جایی شرایط عجیب و غریب برایتان گفتند، بدانید که صحت ندارد.

فقط به یک نکته خوب توجه کنید، که شما برای شماره یک شدن در هر کاری از جمله کارهای فریلنسری، که هرکس با هر مهارتی واردش می شود، باید تخصص و مهارت لازم را داشته باشید.

با این شرایط، همیشه کارفرمایان بدنبال شما هستند و حتی از یک جایی به بعد دیگر نیاز به گشتن در سایت های فریلنسری هم ندارید. در ادامۀ مقاله می خواهم با همدیگر به بررسی دقیق تر این مدل کارکردن و کسب درآمد بپردازیم.

فریلنسری چیست؟ برترآموز

لغت “فریلنسر” از کجا آمد؟

اصطلاح فریلنسر (Freelancer)، بارها توسط شخصی به نام والتر اسکات (Walter Scott) در رمان بسیار مشهور “آیوانهو (Ivanhoe)” به کار برده شده است. این لغت در واقع به جنگجویان مزدور قرون وسطایی اشاره می کند که این افراد هیچ‌گونه تعهدی نسبت به خاندان سلطنتی یا اشراف‌زادگان نداشتند.

توماس.آن براون (Thomas N. Brown)، پیش‌تر در کتاب دوران زندگی هیو میلر (The Life And Times Of Hugh Miller) از این اصطلاح زیاد استفاده کرده است. بعدها اتفاق جالبی افتاد و لغتنامه‌ی انگلیسی آکسفورد هم این واژه را جزو افعال دسته‌بندی کرد. با این شرایط، امروزه لغت فریلنس به شکل فعل، اسم، صفت و حتی قید در زبان انگلیسی به کاربرده می شود.

چگونه برای ورود به دنیای فریلنسرینگ، آماده شویم؟

ممکن است شما هر مهارتی داشته باشید، پس به خوبی راجب آن فکر کنید و از بین مهارت های خود، موردی را انتخاب کنید که واقعا کارفرما حاضر باشد به ازای آن به شما هزینه ای را پرداخت کند. فقط کافی است بدانید، واقعا از چه چیزی لذت می برید و با انجام چه کاری حالتان خوب هست.

در ابتدای کار، زیاد خود را محدود نکنید و انتظار پروژه های خیلی بزرگ، نداشته باشید، زیرا افراد موفق جهان هم از کارهای سطح پایین شروع کردند و کم کم به پروژه های پردرآمدی رسیدند. پس نگران نباشید و هیچگونه ترسی از شروع کردن نباشید. مطمئن باشید با استمرار و یادگیری جزو بهترین ها خواهید شد.
علاوه بر موارد گفته شده، قبل از شروع حتما وسایل مورد نیاز خود را از جمله: لپ تاپ مناسب، اینترنت پر سرعت و یا اگر می خواهید عکاسی انجام دهید دوربین خوبی داشته باشید که حین کار به مشکل بر نخورید را اماده کنید.

فریلنسری را با کدام مهارت، شروع کنیم؟

در واقع شما با داشتن هر مهارتی که توسظ یک لپ تاپ انجام شود، میتوانید فریلنسری را شروع کنید. مطمئنم الان در ذهنتان تمام کارهایی که بلدید، چرخ می زند، ولی می خواهم اکثر مهارت هایی که امروزه به صورت فریلنسری انجام می شود را ذکر کنم.

برنامه نویسی- طراحی سایت- تولید محتوا (متنی و تصویری)- ادیت فیلم-طراحی UI/UX- پروژه های سئو- انجام تحقیقات دانشجویی- تایپ- مدیریت شبکه های مجازی و…
ممکن است شما هر مهارت دیگری داشته باشید و بتوانید در سایت های فریلنسری از آن کسب درآمد کنید، فقط سعی کنید در حوزه کاری خود همیشه به دنبال یادگیری باشید و هیچ گاه از یادگیری حذر نکنید. با این شرایط همیشه شماره 1 هستید و پروژه های بزرگی می گیرید.

و مهم ترین اصل فریلنسری، برنامه ریزی است و بدون داشتن برنامه واقعا زندگی دشوار می شود. اگر برنامه ریزی داشته باشیم، بجای گرفتن یک پروژه، حتی می توان 2 پروژه ی خوب را همزمان انجام داد و به درآمد بهتری رسید.

فریلنسری چیست و در این مشاغل، چگونه خود را معروف کنیم؟

رقابت در جهت پیشرفت

یک لحظه به این فکر کنید که چه چیزی می تواند شما را از رقبایتان جلوتر بیندازد. در حوزه کاری شما چه چیزهایی وجود دارد که ارزش هست و باعث می شود کارفرمایان شما را بهتر بشناسند. همچنین توجه داشته باشید که فعالیت تنها در سایت های فریلنسری، باعث شناخته شدن ما نمی شود بلکه باید در شبکه های اجتماعی دیگر مثل اینستاگرام و تلگرام فعالیت مستمر داشته باشید. با این اوصاف قطعا به مراتب بزرگی خواهید رسید.

استفاده از فرصت ها

فرصت‌هایتان را غنیمت بشمارید. وقتی شما قصد شروع کاری را دارید، قاعدتا مونه کار زیادی برای نشان دادن به کارفرما نخواهید داشت. پس مطلوب تر است که بجای ساخت رزومه و صرف زمان زیاد برای آن، از هر فرصتی برای نمایش مهارت ها و توانایی هایتان استفاده کنید. حتی در ابتدای کار باید حاضر باشید کار هارا با قیمت کمی پایین تر انجام دهید تا در واقع کارفرمایان به سمت شما بیایند.

بعد از مدتی وقتی به خوبی خود را معروف کردید حال می توانید طبق قیمت اصلی آن پروژه کار را انجام دهید. تجربه ای که این کار ها به شما می دهد، پلی هست برای قدرت بیشتر شما  در آینده. افرادی که روحیه ضعیفی دارند و یا از همان اول انتظار بیش از حد دارند، شاید در این حوزه موفق نشوند.

عضویت در شبکه های اجتماعی

همانطور که در قسمت بالا هم اشاره کردیم، کسب‌وکارتان را در فضای مجازی به خوبی گسترش دهید. حتما برای خودتان پیج اینستاگرامی یا وبسایتی داشته باشید که تعداد افراد بیشتری به شما دسترسی داشته باشند. هر کجا که پروفایل ساختید حتما نام سایت خود و توضیحاتی راجب مهارتتان هم قرار دهید. قطعا وقتی چند نفر از تخصص شما مطلع شوند به دوستانشان هم شما را معرفی خواهند کرد و هر روز شبکه ی ارتباطی بزرگتری تشکیل می شود. اهمیت انجام تمامی کارهایی که برایتان گفتم، در این هست که تمامی افراد هدف شما را خواهند شناخت و فرصت های شغلی بسیار بیشتری جلوی راهتان قرار می گیرید.

در دنیای فریلنسری، در واقع کسی که پول زیادی به دست می آورد که زرنگ، مصمم و بدنبال رقابت سالم با خود باشد (این را کسی به شما می گوید که خودش یک فریلنسر هست!).

تنها به خاطر اینکه وب‌سایت یا اسم و برند شخصی دارید، منجر به این نمی‌شود که کارفرمایان حتما به سراغ شما بیایند بلکه باید سعی در جذب کارفرمایان باشید و حتی در مواردی خودتان به آن ها پیشنهاد بدهید. شاید همان موقع آن ها بدنبال فردی برای انجام کارشان بوده اند. همچنین با این کار حس پیگیر بودن و مسئولیت پذیری به کارفرما القا می شود.

quantcastسایت های تحلیل سایتفریلنسری چیست؟ برترآموز

مزایای کارهای فریلنسری

  • آزادی در انتخاب یک کارفرما

آیا تا به حال بخاطر اینکه شغلتان را از دست ندهید، پیش آمده که یک کارفرمای بدرفتار را تحمل کنید؟! از مزیت های مهم کارهای فریلنسری این هست که خود شما کارفرمایتان را انتخاب کنید و حتی اگر از نحوه رفتارش خوشتان نیامد می توانید کارفرمایتان را تغییر دهید. زیرا نحوه تعامل و رفتار هم به اندازۀ خود پروژه مهم هست.

  • انعطاف پذیری کار

دیگر نگران زمان و ساعت کاری نخواهید بود زیرا کار دست شما هست و یک تاریخ مشخص هم برای تحویل دارد، پس هر موقع از روز بخواهید می توانید آن را انجام دهید. در اصل، دیگر خبری از دیرخوابیدن یا صبح کله سحر بیدار شدن نیست، زیرا شما هر ساعتی از روز که بخواهید می توانید کار را اماده کنید.

  • خودتان رئیس هستید

اینکه تا آخر عمر یک نفر به ما امر و نهی کند، از کارمان ایراد بگیرد و به ما دستور دهد، برای هیچکس خوشایند نیست. پس از زیردست بودن خارج شوید و به سمت دنیای فریلنسری روی آورید. در این دنیا، کار و پروژه تمام و کمال دست خودتان هست. همچنین دستمزدتان تماما برای شماست.

  • کاغذبازی اداری تمام می شود

واقعا وجود این مورد، نعمت بسیار بزرگی است! آن هم بخاطر اینکه زندگی بدون نوشتن گزارش، بدون نوشتن ارزیابی یا تعیین تکلیف کردن برای کارمندان خواهید داشت.

  • حقوق ثابت و کم ندارید

افرادی که کارهای کارمندی با حقوق ثابت کم را تجربه کرده اند بهتر این مورد را درک می کنند زیرا در طول سال هایی که کار می کنید نهایتا 1 تا2 میلیون حقوق شما افزایش پیدا کند نه بیشتر! اما وقتی برای خودتان کار میکنید، اول اینکه درصدی ازش کم نمی شود و هزینه به طور کامل در حساب شما هست و حتی با یادگیری و تخصص بیشتر می شود. ممکن است در عرض 3ماه به 4 برابر درامد ماه قبلی خود برسید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردم تمام نکاتی که نیاز هست تا شما دربارۀ شغل فریلنسری بدانید، توضیح دهم. همچنین الان مطمئم پاخ سوال فریلنسری چیست را می دانید. حتما با برنامه ریزی و استراتژی درستی کارتان را شروع کنید و همیشه سعی کنید دنبال یادگیری مهارت های آپدیت و جدیدتر باشید. زیرا اینگونه شما هستید که حرف اول را در حوزه کاری خود، می زنید.

همچنین کاری را انتخاب کنید، که حتی سختی ها و دشواری های آن هم برایتان لذتبخش باشد و بتوانید از انجام ان انرژی بگیرید.

من و تیم برترآموز از شما می خواهیم که اگر تجربه ای در حوزۀ فریلنسری داشته اید با ما به اشتراک بگذارید.

نویسنده : زهرا سلیمانیان

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *