ادبيات يكی از درس های شيرين در دوران تحصيلی است و آموزش ادبيات كه ما را به زبان مادری خودمان ترويج ميدهد و اين كار را براساس چندين تكنيك های مختلف توسط افرادی كه آن را تاليف ميكنند صورت ميگرد ؛ ولی حالا ادبيات در دوران تحصيلی و كنكور چه اهميتی خواهد داشت ؟
ادبيات يكی از دورس های اختصاصی در كنكور است كه بايد به آن خيلی توجه كرد ( علاوه بر دبيران كه تخصصشان آموزش ادبيات است ) در غير اين صورت به كاهش چشمگيری در رتبه كنكور خود برخورد خواهيد كرد ؛ ادبيات و آموزش ادبيات آن به چند نكات مهم بستگی دارد كه در ادامه اين مقاله از سايت برتر آموز برای شما عنوان خواهيم كرد.
اولين گام در آموزش ادبيات داشتن تمركز كامل بر مطالب و تمام نكات هایی كه در گوشه كنار های كتاب عنوان شده است ؛ شما با توجه به مطالعه زياد در اين زمينه بايد به تمام آن ها تسلط يابيد در غير اين صورت يك قلم را جا انداخته ابد.
اولين كتابی كه به صورت تخصصی ادبيات را به شما آموزش ميدهد در دوران دبيرستان و ادبيات دهم است كه در چهار رشته متفاوت ( رياضی و فيزيك ، علوم انسانی ، تجربی ، فنی حرفه ایی ) است كه كتاب دهم آنان ادبياتشان يكسان و در هرساي ديگر تغيير خواهد كرد.
ادبيات دهم : شما وقتی وارد پايه دهم ميشويد بايد تمام دوران تحصيلی خود را تا به اينجای كار كنار بگزاريد و آماده عصر جديدی از دوران تحصيلی خود شويد؛ ما چندين نكته را با توجه با آموزش ادبيات در اين پايه را برای شما عنوان خواهيم كرد:
و اما اينكه چه مواردی در پايه دهم بر آن ها بسيار تاكيد خواهد شد كه ما بسياری از آن ها را برای شما خواهيم گفت :
بركن زبن اين بنا كه بايد از ريشه بنا ظلم بركند
در اين بيت شاعر بنا را استعاره به ظلم كرده در واقعی كمی اورا تشبيه كرده است ؛ و اينكه آن ها را در مصراع بعدی به نمايش در آورده است به اين تصوير خيال انگيز استعاره ميگويند.
امروز خاطر يكی از دوستان آمد به يادم….. در اين مورد كه گفته شده است ( يادم ) مبنی بر جمله ( ياد من ) است ؛ به ان مورد ضماير متصل گفته ميشود .
دو كلمه ( زاينده ) و (پاينده ) كمی از لحاظ خواندن شبيه به هم هستند كه به اين دو سجع گفته ميشود. به اولين كلمه ك ( زاينده ) است مسجع گفته ميشود.
(تو همانند شيری هستی كه هم ميخورد و هم خورده ميشود ) ايهام اين جمله شير است به آن دليل كه دو معنا دارد برای : معنای اول ( حيوان شير ) ، معنای دوم ( شير خوراكی ) .
به اين نوع موردات ايهام گفته ميشود .
8. ممال : ممال در ادبيات كمی كمرنگ است و اين برای شما دليل واضحی نميشود كه تمركزی بر اين موضوع نگزاريد ، ممال يعنی مصوت ( آ ) را به ( ی ) تبديل ميكند ولي به چگونه ؟ برایمثال كلمه ( ركاب ) را به ( ركيب ) تبديل ميكند و يا ( جهاز ) را به ( جهيز ) تبديل ميكند به اين نوع ممال گفته ميشود .
همانطور كه در ابتدای اين مقاله گفته شد درس ادبيات جزو دروس های عمومی است و اينكه بسيار خصصی نيست ولی همچون بی تاثيير نيست ، ضريب ادبيات در كنكور 4 است و اينكه شما بايد به تمام سوالات ادبيات توجه بكنيد .
ادبيات درسی است كه بر پايه آموزش ادبيات سوال طرح ميشود و شما بايد به آن بسيار توجه كنيد.
نوع سولات در آزمون كنكور و در بخش ادبيات به چند مورد است و اين مورد ات عبارت اند از :
ما در این مقاله قصد داریم تا چند نکته و مراحل مهم و اساسی در حین فراگیری آموزش ادبيات را به شما دوستان به طرز احسن ارائه دهيم ، همچنین آموزش ادبيات را به شکلی کاملا ساده و اثر بخش تجربه نمایید و با روش های اصولی و ابتداییتا حفه ایی استعداد های خود را شکوفا کنید با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.
سورنا بابایی ( sorena babaie ) هستم ، علاقه مند به حوزه فناوری و سلامت (پزشكی ) و دانشجوی دوره تخصصی سئو و ديجتال ماركتينگ ، اميدوار هستم از تمامی مطالب منتشر شده از طرف بنده رضايت كامل و نهايت بهره را كسب كرده باشيد و بهتر است تمامی مطالب آموزنده را به دوستان عزيزمان منتقل كنيم .
نظرات کاربران