آموزش ساخت کانال تلگرام: تلگرام نوعی شبکه ی مجازی و اجتماعی است که از قابلیت ها و امکانات منحصر به فردی برخوردار است، یکی از قابلیت ها کانال های تلگرامی می باشند. تلگرام در آپدیتی که در سال 2014 ارائه داد قابلیتی به نرم افزارش اضافه نمود که با آن قابلیت کاربران می توانستند گروه هایی را تشکیل دهند که در واقع فقط یک یا چند نفر در آن اجازه ی ارسال پیام داشتند. و اعضای گروه نیز نمی توانستند باهم در ارتباط باشند. به این نوع از گروه کانال گفته می شود؛ درست مانند یک کانال تلویزیونی که در آن فقط اشخاص حاضر در استادیو توانایی ارائه ی تصویر و مطالب را دارند و دیگران بیننده هستند.
پس از ارائه ی این قابلیت، اشخاص زیادی برای کسب و کارشان و یا اطلاع رسانی از این قابلیت شروع به استفاده نمودند. هم اکنون کانال های بسیار زیادی با موضوعات مختلف در این اپلیکیشن در حال فعالیت هستند.
اما اینکه چرا این قابلیت تلگرام طرفداران زیادی را به خود جذب کرد در ادامه این مطلب خواهم گفت و بعد از آن آموزش ساخت کانال تلگرام را بریتان تهیه نموده ام.
در واقع به زبانی ساده کانال تلگرام وسیله ای برای براندازی گروه هایی بود که در آن ها ادمین ها روزی هزار بار می گفتند: در این گروه چت ممنوع!! پس در واقع بخشی از مزایای کانال تلگرام را می توان با استفاده از مقایسه ی آن با گروه ها شناسایی نمود.
این مزایا عبارت اند از:
در مرحله اول بدیهی است که شما باید یک حساب در تلگرام داشته باشید. اگر در تلگرام عضو نیستید از لینک های زیر تلگرام را دانلود نمایید. بعد از آن شماره خود به همراه پیش شماره ی کشورتان را وارد کنید. (پیش شماره ی ایران: +98) کدی که برایتان اس ام اس میشود را وارد و اجازه های لازم را به تلگرام بدهید. اکنون شما صاحب یک اکانت در تلگرام هستید.
لینک ها دانلود تلگرام :
حالا می توانیم خواندن ادامه ی مطلب آموزش ساخت کانال تلگرام را شروع کنیم. 🙂
اما! قبل از شروع چند تا نکته:
وقتی وارد تلگرام می شوید از منوی همبرگری گوشه ی سمت چپ بالا گزینه ی new channel را انتخاب کنید.
اگر بار اول باشد که روی new channel میزنید، این صفحه می آید، create channel را بزنید تا وارد مرحله بعدی شوید.
خب در این مرحله شما باید نام کانال، بیو و عکس پروفایل کانالتان را انتخاب کنید؛ توجه داشته باشید که تمامی این موارد بعدا قابل تغییر هستند.
اکنون تیک بالای صفحه را بزنید تا وارد مرحله بعد شویم. در این مرحله تلگرام از شما میپرسد که آیا میخواهید کانال تلگرامتان شخصی باشد یا عمومی؟
کانال عمومی یا public channel: عموما این نوع کانال را برای کسب و کار ها و کانال هایی که می خواهند جذب مخاطب داشته باشند استفاده می کنند.
برای کانال های عمومی شما می توانید هودتان لینک کانالتان را بسازید، یعنی در واقع برای آن یک ایدی انتخاب کنید.
اگر کاربران نام کانال، یا ایدی کانال شما را سرچ کنند، می توانند شما را پیدا کنند.
اگر کاربران هشتگ هایی که شما از آن ها در کانالاتان استفاده کرده اید سرچ کنند، می توانند شما را پیدا کنند.
کانال شخصی یا private channel: عموما این نوع کانال را برای اطلاع رسانی های شخصی که به طور مثال مربوط به یک سازمان و یا … است استفاده می کنند.
برای کانال های شخصی خود تلگرام لینک درست میکند که معمولا مجموعه ای از حروف و اعداد نامفهوم است.
کانال شما از روی نام، هشتگ و … قابل پیدا کردن نیست و فقط هرکس که لینک کانال را داشته باشد می تواند شما را پیدا کند.
خب؛ ادامه ی آموزش ساخت کانال تلگرام:
پس از انتخاب نوع کانالتان، مجددا تیک را بزنید تا وارد مرحله بعدی شوید؛ در این مرحله می توانید از بین کانتکت های سیو شده ای که دارید (مخاطبان) افرادی را انتخاب کنید تا در کانال شما اد شوند، می توانید بدون اد کردن شخصی هم وارد مرحله ی بعد شوید، اجباری نیست!
جهت ادامه روی فلش پایین صفحه بزنید.
(من در اینجا هیچ شماره ی سیو شده ای نداشتم به همین علت برای من صفحه خالی هستش!)
تبریک میگم کانال شما آمادست 🙂 در bordcast می توانید پیام های متنی بنویسید و پست کنید.
برای ارسال عکس، فیلم، آهنگ و … هم می توانید روی علامت attachment بزنید. (فلش 2)
حالا برای تنظیمات بیشتر، اضافه کردن یا حذف کردن ادمین و ممبر و …. روی اسم کانالتان در بالای صفحه بزنید.
روی علامت مداد بالای صفحه بزنید.
set photo or video: تعویض و یا انتخاب عکس پروفایل کانال
channel type: بخشی که می توانید در آن انتخاب کنید که کانال شما شخصی باشد یا عمومی. (تفاوت های آن ها را بالاتر گفتم)
discussion: در این بخش می توانید یک گروه بسازید و مستقیما به کانال لینک کنید، برای صحبت و تبادل میان شما و کاربرانتان. پ
sign messages: اگر این آپشن را روشن کنید، هر ادمینی که در کانال پیام بگذارد اسم او به صورت اتومات زیر پستش نوشته می شود.
administrators: در این بخش می توانید ادمین اضافه کنید، کم کنید، برای آن ها عنوان مشخص کنید و دسترسی هایی که دارند را مشخص کنید.
subscribers: اضافه نمودن، حذف کردن و بررسی اعضای (مخاطبان) کانال
removed users: کاربرانی که از کانال حذف نموده اید.
recent actions: بررسی کردن اخرین فعالیت های ادمین ها در 48 ساعت گذشته.
delete channel: حذف کردن کانال، نه کاربران ، نه شما و نه دیگر ادمین ها دیگر به کانال دسترسی نخواهند داشت و به کل پاک می شود.
در آخرین بخش از آموزش ساخت کانال تلگرام، تعدادی از محدودیت های تلگرام را باهم بررسی می کنیم.
نظرات کاربران