هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
اینماد چیست؟ و روش اخذ آن چگونه است؟

اینماد چیست؟ و روش اخذ آن چگونه است؟

دسته بندی : دسته‌بندی نشده
1400/07/08

در جواب پرسش اینماد چیست؟ از شما یک سوال دارم! در زمان مراجعه به وب سایتی برای خرید محصول دلخواهتان چگونه بدون هیچ شناخت و تجربه قبلی به آن وب سایت اعتماد کرده و هزینه ای را برای پرداخت مبلغ کالای مورد نظرتان می‌پردازید؟ شاید بسیاری از افراد به جواب کاملی برای این سوال نرسند، اما نماد اعتماد الکترونیکی پاسخ هوشمندانه ای برای این پرسش خواهد بود. اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی یکی از عوامل اصلی توسعه فروشگاه اینترنتی برقراری اعتماد و اطمینان در بین کاربران و مشتریان خود می باشد، یکی از راه‌های جذب این اطمینان کسب نماد اعتماد الکترونیکی یا همان اینماد میباشد.

در این مقاله سعی شده تمامی سوالاتی که در مورد اینماد مطرح می‌شود را پاسخ دهم تا شما به طور کامل با این نشان معروف آشنا شوید و در پایان این مقاله به درست کردن پاسخ برای سوال اینماد چیست؟ رسیده باشید.

نماد اعتبار الکترونیکی یا اینماد چیست؟

(E-nemad) یا همان نماد اعتماد الکترونیکی نمادی است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به صاحبان کسب و کار مجازی اعطا می‌شود. اینماد مخصوص وب سایت های فروشگاهی می باشد، پس اگر شما صاحب وب سایتی با موضوعاتی مانند:خبری، آموزشی و وبلاگ هستید نیاز به دریافت این نشان نخواهید داشت.

اینماد چیست؟ و روش اخذ آن چگونه است؟

خرید اینماد چه اهمیتی دارد؟

با پیشرفت چشمگیر دنیای مجازی و شبکه جهانی اینترنت سبک زندگی افراد دستخوش تغییراتی شده که یکی از آنها بحث داغ فروشگاه های آنلاین و کسب و کار های اینترنتی می باشد.

تنوع فراوان، دسترسی همیشگی، صرفه جویی در زمان و وقت، خواندن نظرات کاربران در مورد تجربه خرید قبلشان و مقایسه کالا و قیمت از جمله دلایل خوشایندی هستند که افراد را به سمت کسب و کار های آنلاین سوق می دهد. حال صاحبان کسب و کارهای آنلاین برای جلب اعتماد مشتریان خود نیازمند دریافت نماد اعتبار الکترونیکی هستند و به طور خلاصه می توان گفت شما با قرار دادن اینماد در وب سایت فروشگاهی خود موارد زیر را ضمیمه خواهید کرد:

  • افزایش بالای میزان امنیت خرید برای کاربران
  • به دست آوردن درگاه بانکی
  • معتبر شدن وب سایت
  • حفظ امنیت کامل حریم شخصی مشتریان

شرایط و ضوابط جهت دریافت نماد اعتبار الکترونیکی

وب سایت جهت دریافت نشان اینماد باید دارای شرایط زیر باشد:

1فروشگاهی بودن وب سایت برای ارائه محصول در آن

به طور کل نماد اعتماد الکترونیکی به وبسایت هایی که در آن خرید و فروش صورت نمی گیرد تعلق نخواهد گرفت اگر در وب سایتی که  مشغول مدیریت آن هستید به فرض مثال فقط معرفی یا پیشنهاد محصول انجام میدهید شما نیازی به خرید نماد اعتبار الکترونیکی نخواهید داشت.

2قرار دادن اطلاعات محصول

درج اطلاعاتی مانند: نام محصول، توضیحات، قیمت قابل پرداخت و…دومین شرط دریافت اینماد میباشد.

3درخواست توسط صاحب امتیاز دامنه سایت

 شخصی که در قبل دامنه وب سایت را خریداری و فعال سازی نموده اینک همان فرد باید برای دریافت نماد اعتبار الکترونیکی اقدام کند. درضمن بدانید که سن این شخص باید  18 سال تمام باشد.

انواع اینماد چیست؟

 به طور کلی انواع اینماد به سه دسته تقسیم می شود:

 1- نماد موقت:

در صورتی که حداقل امکانات وب سایتی فراهم باشد نماد موقت به آن وب‌ سایت اعطا خواهد شد

 2- نماد یک ستاره:

پس  از درخواست ثبت نام و بررسی ‌های کارشناسی از وب سایت درخواست کننده توسط تیم توسعه تجارت الکترونیکی در صورت تایید صلاحیت و مغایر بودن شرایط نماد یک ستاره به وب سایت داده می‌شود.

3-نماد دو ستاره:

برای گرفتن نماد دو ستاره همان مراحل نماد تک ستاره جلوی روی شماست اما با این تفاوت که وب سایت مورد نظر باید از گواهینامه (Secure Socket Layer) SSL پشتیبانی کند. پروتکل ssl یا پروتکل لایه اتصال امن یک استاندارد موجود در وب است که با وجود آن اطلاعات بین کاربر و وب سایت در بستری  کاملاً  ایمن و رمزنگاری شده منتقل می‌شود و تحت هیچ شرایطی قابل بازبینی نیست. در صورت وجود این مؤلفه نیز نماد دو ستاره به وب سایت اعطا خواهد شد.

هزینه و مدت دریافت نماد اعتبار الکترونیکی چقدر است؟

مبلغی که پست در گذشته برای اینماد پرداخت میشد ۳۵ هزار تومان بود. اما در زمان کنونی طبق قوانین جدید مبلغ ۱۷۵ هزار تومان جهت اخذ اینماد به صورت دو ساله مشخص شده است. البته 17 هزار تومان نیز بخاطر هزینه‌های پستی باید به مبلغ ذکر شده اضافه کنید.

سختی ها و چالش های دریافت اینماد چیست؟

در بعضی از وب سایت ها دوره ها و آموزش های گران قیمتی  با عنوان آموزش دریافت اینماد قرار دارد. کاملا این موضوغ واضح و مشخص است که شما برای دریافت اینماد با مراحل سخت و پیچیده ای روبرو نخواهید شد. در کنار بسیاری از کارهای اداری و رسمی که بسیار طاقت فرسا هستند، دریافت نماد اعتبار الکترونیکی کار چالش‌ برانگیز ای نیست و در ادامه این مقاله نحوه اخذ اینماد شرح داده میشود.

مدت زمان دریافت نماد اعتبار الکترونیکی

پس از تایید صلاحیت فردی و پذیرش مشخصاتی از جمله شماره تلفن شرکت آدرس مکان فعالیت کسب و کار اینترنتی در صورت عدم پیشامد مشکل در پروسه تایید صلاحیت فردی و مشخصات ذکر شده دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به مدت یک هفته زمان می‌برد.

نحوه ثبت نام و اخذ اینماد

اینماد چیست؟ نحوه ثبت نام و اخذ اینماد

پیشنهاد می شود تمام مراحل را جهت کارایی بهتر با استفاده از کامپیوتر یا لپ تاپ انجام دهید.

 مرحله اول)

در اولین قدم شما باید وارد وبسایت اصلی این مات به آدرس شوید و سپس روی ثبت نام و دریافت نماد کلیک کنید.

 مرحله دوم)

سپس بر روی ایجاد حساب کاربری کلیک کنید.

 مرحله سوم)

به صورت پیش فرض شما باید گزینه شخص حقیقی تبعه ایران را انتخاب کنید در صورتی که شما تمایل به ثبت نماد برای شرکت و سازمان مورد نظری هستید گزینه شخصیت حقیقی را انتخاب کنید.

** اطلاعات شخصی خواسته شده را تکمیل و حتماً رمز عبور و شناسه کاربری خود را یادداشت کنید در این زمان برای شما یک ایمیل فعالسازی ارسال خواهد شد که با کلیک بر آن شناسه کاربری شما تایید می شود.

 مرحله چهارم)

در چهارمین مرحله شما باید به پنل اینماد مراجعه کرده و از سمت راست روی گزینه تکمیل اطلاعات و سپس تکمیل فرم اطلاعات کلیک کنید، پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده مانند محل سکونت و اطلاعات تماس روی گزینه بارگذاری مدارک کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید.

 در این قسمت شما باید تصاویر مدارک مهمی مانند تصویر کارت ملی تصویر صفحه اول شناسنامه تصویر کارت پرسنلی تصویر کارت پایان خدمت را آپلود کنید.

اینماد چیست؟ نحوه ثبت نام و اخذ اینماد

 مرحله پنجم)

از بخش تکمیل اطلاعات روی زیر منوی احراز اطلاعات کلیک کنید و کد خواسته شده را به شماره ای که می خواهد پیامک کنید. توجه داشته باشید این شماره باید با شماره تلفن همراهی که در این مرحله وارد کردید یکسان باشد.

مرحله ششم)

در این مرحله بار وارد منوی کسب‌وکار و افزودن دامنه شوید و اطلاعات کسب و کار خود را با دقت و دقیق وارد کنید.

مرحله هفتم)

  تکمیل اطلاعات و ارسال به کارشناس

در اخرین گام هم وارد گزینه کسب وکار -> مدیریت کسب وکار شوید سپس گزینه‌ها را به دقت تکمیل کنید.

بعد از تکمیل فرم‌های بخش لیست خدمات و مجوزها، تکمیل فرم نظر سنجی، احراز اطلاعات کسب‌وکار گزینۀ ارسال پرونده جهت بررسی کاشناس هم باز می‌شود. روی این دکمه کلیک کنید و در این مرحله پیشنهاد میکنم روی گزینه‌ی چک لیست کلیک کرده و تمام موارد خواسته شده را در وب‌سایت خود پیاده سازی کنید. برای مثال شما نیاز دارید در وب سایت خود یک برگه ایجاد کنید که دارای راه‌های ارتباطی باشد و نام این صفحه را درج شکایات بگذارید.

بعد از تایید و ارسال چک لیست به کارشناس دیگر باشد منتظر بررسی‌های کارشناس بمانید و این بررسی معمولاً در کمتر از سه روز صورت می‌گیرد. در صورت تایید کارشناس در همین بخش گزینه‌ی تعهدنامه ظاهر می‌شود که بعد از تعهد و پرداخت مبلغ اینماد (حدود ۱۸۰ هزارتومان) می‌توانید کد و لوگوی نماد الکترونیک را دریافت کنید.

جمع بندی

اعتماد خریدنی نیست بلکه کسب کردنی است، این سخنی  است که شاید در ظاهر کوتاه و مختصر باشد اما معنا و مفهوم عمیقی در پی دارد. همانطور که در اول مقاله هم اشاره کردم، یکی از نقش پردازترین مؤلفه های فروشگاه های اینترنتی، داشتن نماد اعتبار الکترونیک است. امروز وب سایت های فروشگاهی نامعتبر و جعلی فراوانی وجود دارند که نمی دانند اینماد چیست و همین امر باعث شده کاربران نسبت به خریدهای آنلاین دلسرد شوند. داشتن نماد اعتماد الکترونیک برای یک وب سایت فروشگاهی، تضمینی است و مشتریانی که به تازگی با وب سایت ما آشنا شده و قصد خرید محصولی را دارند، با دیدن نشان اینماد به آنها نوید یک خرید امن و راحت را میدهد. پس اگر صاحب وب سایت فروشگاهی هستید که فاقد نماد اعتماد الکترونیکی میباشد هر چه سریعتر نسبت به فعال سازی آن اقدام نمایید.

برترآموز بزرگترین مرجع آموزش ها و دوره های تخصصی می باشد که دوتا از بهترین آموزش های این سایت، آموزش وردپرس و آموزش سئو می باشد که فوق العاده است و شما به راحتی بعد از گذراندن این دوره ها به درآمدهای زیادی در آن زمینه می رسید.

تیم برترآموز برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی را آرزومند است.

نویسنده : زهرا سلیمانیان

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *