نام سایت های فریلنسری امروزه زیاد به گوشمان خورده است، اما آیا با مفهوم فریلنسرینگ یا مزایا و معایب آن، آشنا هستید؟ ما قصد داریم تا در این مقاله، بطور جامع به این موضوع بپردازیم. فریلنسرینگ و فریلنسر دو معنی دارد: فریلنسرینگ به معنی : آزاد کاری است و شما با داشتن هرگونه تخصص و مهارتی می توانید به صورت فریلنسرینگ کار کنید. فریلنسر هم به کسی گفته می شود که به صورت پروژه ای و برای خودش کار می کند.
یک فریلنسر رئیس خودش هست و می تواند برای خودش کار کند. یک آمار جالب هم وجود دارد و این هست که تا سال 2029 تقریبا نیمی از جهان، فریلنسر می شوند. از همین رو هست که سایت های زیادی به عنوان واسطه گر بین فریلنسر و کارفرما به وجود آمده است. شما به راحتی می توانید، داخل این سایت ها ثبتنام کنید و با گرفتن پیشنهادها کار خود را شروع کنید.
موضوع مهمی که باید ذکر کنیم این هست که: ” فریلنسرها سیاه لشکر نیستند و هر کدام در یک مهارت خاص متخصص هستند. همچنین آن ها را رایگان کار نمی کنند و با توجه به رنج قیمتی آن پروژه، کارشان را انجام می دهند.”
امروزه بیشترین رونق را کسب و کارهای آنلاین داشته اند و هرکاری که در جهت گسترش این کسب و کار ها انجام شود به عنوان فرصتی برای فریلنسرینگ تلقی می شود. با این تعریف می توان گفت کارهایی مثل: برنامه نویسی تحت وب و اپلیکیشن های موبایل، تولید محتوای متنی و گرافیکی، دستیار مجازی و مدیریت شبکه های مجازی، پروژه های مرتبط به حوزه سئو و بهینه سازی و حتی آموزش که در این دو یال اخیر رشد بسیار چشمگیری داشته است. اما ذکر این مهارت ها به این معنی نیست که دیگر مهارت ها جایی در سایت های فریلنسری ندارند، بلکه هر حرفه ای که مهارت محور باشد می تواند در سایت های فریلنسری شروع به کار کند.
اگر با مطالعۀ تمامی توضیحات بالا، تصمیم گرفته اید که زندگی حرفه ای خود را با فریلنسری ادامه دهید. پیشنهادم این هست که سری به سایت های فریلنسری بزنید. احتمالش هست که وقتی به دنبال این سایت ها می گردید با انبوهی از وبسایت های متعدد رو به رو شوید. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا بهترین سایت های فریلنسری ایران را برایتان در ادامه عنوان کنیم.
در سایت پونیشا حدود 264 هزار نفر کار می کنند و می توان گفت یک کارخانۀ آنلاین هست که با گرد هم آوردن انسان های با انگیزه توانسته، راه حلی باشد برای بسیاری از مشکلات درآمدی افراد. اما این را هم بگویم که شاید در نگاه اول فکر کنید که چقدر کار کردن با این سایت دشوار باشد ولی با آموزش هایی که برایتان قرار داده اند این مورد حل می شود.
کارلنسر یکی از سایتهای مورد اعتماد فریلنسینگ در ایران می باشد که شما می توانید پروژه های مختلفنی در زمینه های تولید محتوا، طراحی سایت، تایپ، ترجمه و … را در آن مشاهده کنید. کارلنسر برخلاف بسیاری از سایتهای مشابه خود، هزینه ثبت پروژه آن، رایگان است و کمیسیونی هم از کارفرما گرفته نمیشود. همچنین 2% هزینهی هر پروژه، پس از انجام موفق پروژه، بهعنوان امتیاز به حساب کارفرما بازمیگردد. علاوه بر آن هرماه یک سری پیشنهاد های رایگان برای فریلنسر ها ارسال می کند.
عنوان ” اولین و بزرگترین مرکز تخصصی تایپ در ایران” به سایت تایپ ایران مربوط می شود. هر پروژه ای که در زمینه تایپ باشد مانند تایپ در ورد، اکسل، پاور پوینت، صفحه آرایی و… در این سایت وجود دارد.
در سایت پارسکدرز، حدود 105 هزار فرد متخصص کار می کنند. این سایت از اولین سایت های فریلنسری ایران بوده است زیرا 11 سالی هست که از شروع فعالیتش می گذرد. شما در پارسکدرز همانند سایت های دیگر تمامی پروژه های فریلنسری را می توانید انجام دهید.
انجام میدم یک مجموعۀ دانش بنیان می باشد که افراد متخصص را از سرتاسر ایران دور هم جمع کرده است تا بتوانند تخصص و مهارت خود را در قالب مجموعه ای از خدمات برای فروش بگذارند.
در سایت دورکار حدود 2500 پروژه موفق به اتمام رسیده است و فریلنسر این سایت را با عنوان بستری امن و مطمئن برای انجام کارهای فریلنسری نامیده اند. تمامی پروژه هایی که امکان دور کاری دارند در این سایت به انجام می رسد.
ما در این مقاله سعی کردیم تا به طور جامع و به زبانی ساده مفهوم فریلنسرینگ را توضیح دهیم و سایت های مرتبط با آن را معرفی کنیم. یک نکتۀ طلایی را، در بحث کارهای فریلنسری همیشه به یاد داشته باشید. و این هست که همیشه به دنبال یادگیری باشید تا بتوانید کارهای بزرگتر و با درامد بیشتری را مال خود کنید. زیرا یک متخصص واقعی هیچ وقت بیکار نمی شود و بجای اینکه او به دنبال پروژه ها باشد، کارفرما ها به دنبالش میگردند تا کار خود را به او بسپارند.
نظرات کاربران