ووکامرس چیست؟ سوالی که مطمئنم در ذهن شما وجود دارد و قصد دارید تا پاسخ صحیحی برای آن پیدا کنید. ووکامرس در واقع یک افزونۀ وردپرس هست که به شما امکان این را می دهد تا محصولات خود را در سایتی که با وردپرس طراحی شده است، به فروش برسانید. هدف ما در این مقاله این هست که شما را با این افزونۀ پرکاربرد آشنا کنیم، به سوال ووکامرس چیست پاسخ دهیم و تنظیمات آن را مورد بررسی قرار دهیم.
Woocommerce، یک افزونه فروشگاه ساز می باشد که شما می توانید با استفاده از آن محصولات و خدمات خود را به آسانی بفروشید. اما در ابتدا قصد دارم تا برایتان توضیح دهم که افزونه چیست؟ افزونه یا همان پلاگین، یک تکه کدی می باشد که از قبل نوشته شده است و شما به سایتتان اضافه می کنید، در ازای اضافه کردن این تکه کد به سایتتان، یک سری قابلیت های مشخصی را دریافت خواهید کرد. این قابلیت ها برای هر افزونه متفاوت است برای مثال، یک افزونه مانند ووکامرس برای شما امکان فروشگاه سازی را فراهم می کند و یک افزونه برای شما صفحه چت پشتیبانی را به وجود می آورد.
در افزونه WooCommerce، اینکه قصد فروش چه چیزی را دارید، کاملا در اختیار خودتان هست، خواه دیچیتالی باشد یا فیزیکی. همچنین زمانی که شما یک فروشگاه اینترنتی را به کمک ووکامرس ایجاد می کنید، امکاناتی از جمله: مدیریت موجودی، حمل و نقل، پرداخت های ایمن و… چندین قابلیت دیگر را در اختیار خواهید داشت. راه اندازی فروشگاه با همچنین به شما امکان کنترل صددرصدی بر تمام داده ها و محصولات را خواهد داد.
افرونه فروشگاهی ووکامرس تا به الان، به عنوان بهترین طراحی و محبوب ترین افزونه برای تجارت الکترونیک، شناخته شده است. در اصل، افزونه ای است که تبدیل به یک راه حل آسان و سریع برای ایجاد سایت های فروشگاهی و تجارت الکترونیک شده است. یک آمار خیلی خوب هم نشان دهندۀ این موضوع هست و 42% از تمام فروشگاه اینترنتی که شما هر روزه به آن ها سر می زنید، با این افزونه ساخته شده است. اما این را هم بگویم که برای ساخت سایت با این افزونه وردپرسی بهتر است که آموزش وردپرس را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
اینکه چرا و به چه دلایلی، این افزونه بهتر است؟ دلایل کاملا واضح و مشهودی دارد که شما با دانستن آن ها شناخت بهتری نسبت به این افزونه پیدا می کنید. چند مورد از مهم ترین ویژگی های ووکامرس:
علاوه بر ویژگی هایی که ذکر کردیم، امروزه با ایجاد آنلاین شاپ ها، تحول زیادی در وقت و زمان انسان ها ایجاد شده است، در واقع دیگر نیاز به گذراندن زمان زیادی در بازارهای سنتی ندارید. پس بهینه شدن زمان یکی دیگر از ویژگی های وردپرس و افزونه های بسیار کاربردی آن هست.
همچنین شما به راحتی با تولید کردن محتواهای مفید و جذاب برای مردم، می توانید برند خود را شناخته تر کنید و سئوی سایت خود را افزایش دهید، در نتیجۀ افزایش امتیاز سئوی سایت، بازدیدها بالا می رود و فروش چشمگیری خواهید داشت.
برای اولین بار ووکامرس توسط Woo thems، راه اندازی شد و با توجه به قدرت بالا و محبوبیت زیاد بین کاربران، بعد از گذشت مدت ها توسط وردپرس خریداری شد.
خبرخوب این هست که تعداد قالب های ووکامرسی در مخزن وردپرس بسیار زیاد هست و شما می توانید از بخش قالب فروشگاهی وردپرس، قالب های فارسی را دانلود کنید. همچنین برای پلاگین ووکامرس قالب های رایگان هم وجود دارد که شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای می توانید آن را دریافت کنید و با استفاده از این قالب ها سایت خود را به بهترین شکل سفارشی سازی و طراحی کنید.
و بیش از چندصد طرح و پوسته در بخشهای مختلف وجود دارد که شما به راحتی میتوانید با توجه به موضوع فروشگاه خود، قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید. امکاناتی که این قالب ها در اختیار شما قرار می دهند در ادامه ذکر شده است:
نصب ووکامرس هم به همان آسانی اضافه کردن یک افزونه به سایت هست، پس مراحل پیچیده ای ندارد و قصد دارم که صفر تا صد آن را برای شما توضیح دهم.
برای راه اندازی افزونه ووکامرس به آدرس http://domain.com/wp-admin مراجعه کنید که بجای domain نام دامنه سایت خود را بنویسید و مراحل زیر را دنبال کنید:
پس از گذشت زمان کوتاهی، افزونه فروشگاهی ووکامرس در وردپرس شما نصب خواهد شد و در صفحۀ جدیدی که باز می شود بر روی active plugins یا همان فعال سازی افزونه کلیلک می کنیم. حال که ووکامرس نصب شد، باید به مرحله بعدی یعنی قسمت تنظیمات بروید.
وردپرس یک امکان خیلی خوبی که دارد، استفاده از setup wizard برای راه اندازی آن هست، پس به کمک آن مراحل نصب را یکی یکی انجام دهید.
برای نصب کردن ووکامرس هم، 3 راه برای شما وجود دارد:
ما در این مطلب همان روش ویزارد را برای شما توضیح می دهیم، زیرا برای اکثر افراد آسان است. اکنون شما برای راه اندازی ووکامرس نیاز به گذراندن 6 مرحله دارید که همراه با من انجام دهید.
در اولین قدم store setup، مواردی زیر باید تنظیم گردد.
پنجره ای باز می شود که از شما سوال میپرسد که می خواهید در بهبود Woocommerce شرکت کنید یا نه؟
در این مرحله بسته به محل قرارگیری فروشگاه، احتمال دارد که درگاه های پرداخت دیگری نیز نشان داده شوند.
با خاموش کردن تیک درگاه، پنل پرداخت آفلاین باز می شود و پرداخت آفلاین را می توان انتخاب کرد.
اگر در محله قبلُ کادر فروش را به صورت حضوری تیک زده باشید، Stripe و PayPal را به شما نشان می دهد.
بسته به اینکه فروشگاه شما در چه مکانی قرار دارد، گزینه های مختلفی وجود دارد.
این افزونه بصورت اختیاری در نظر گرفته شده و می توانید آن را نادیده بگیرید.
برای کار کردن با وردپرس آماده شوید!
Wizard setup شما آماده شده است و می توانید شروع کنید،
اگر قصد دارید که امکانات ووکامرس را به صورت بومی سازی شده و فارسی در اختیار خود داشته باشید، افزونه ووکامرس فارسی را نیز نصب کنید. با این کار فروشگاه برای شما به زبان فارسی و دارای واحد پولی ریال و تومان نمایش داده شود.
امیدوار که از این مقاله استفادۀ لازم را برده باشید و هم اکنون پاسخ سوال ووکامرس چیست را به طور کامل یاد گرفته باشید. اگر قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را دارید، حتما از ووکامرس استفاده کنید زیرا امکانات بی نظیری را برای شما فراهم می کند.
بعد از راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی خود، باید روی سئو و بالا آمدن رتبه گوگل آن تمرکز کنید. برای این مسئله حتما آموزش سئو را در برنامه کاری خود قرار دهید.
من و تیم برترآموز برای شما آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون را داریم. پیروز باشید
نظرات کاربران