هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
حملات سايبری چيست؟ برترآموز سورنا

حملات سايبری چگونه انجام می شوند؟ صفر تا صد حملات سايبری

1400/12/16

امروزه برای برخی از کاربران سوالاتی پیش امده است که حملات سايبری چیست و یا اینکه وقتی حملات سایبری خواهد داد چگونه عمل خواهد کرد، ما در این مقاله  قصد داریم که به شما آموزش های لازم را درباره حملات سایبری توضيح دهیم و هزاران سوالات دیگری که مربوط به حملات سایبری خواهد بود، پس اگر می‌خواهید که اطلاعات بیشتری درباره حملات سایبری بدانید با ما همراه باشید در پاین مقاله ما به تمامی سوالاتی که برای شما پیش آمده است پاسخ صحیح را خواهیم داد،توجه داشته باشید که در مقالات قبل درباره امنیت سایبری بحث کردیم اگر که می‌خواهید درباره آن تحقیق کنید در سایت برتر آموز آن مقاله را مطالعه کنید.( در سايت های ايرانی حملات سايبری بسيار رخ می دهد و منشا اصلی آن هم نقض های فنی است، شما با آموزش طراحی است و امنيت شبكه می توانيد اين موضوع را به خوبی كنترل كرده و آن را سازمان دهی كنيد)

حملات سايبری چيست؟ برترآموز سورنا

حملات سایبری چیست؟

در این بخش می‌خواهیم به شما بگویم که حمله سایبری چیست برای اطلاعات بیشتر درباره این موضوع با ما همراه باشید( حملات سايبری ) ،حمله سایبری یک اقدامی است که میتوانید مخرب و آگاهانه باشد که این حملات  سایبری می ‌تواند توسط یک شخص یا می ‌تواند توسط یک سازمانی باشد، که قصد این شخص یا سازمان این است که سیستم اطلاعاتی که شما دارید در آن اختلال به وجود بیاورد یا این که  آن را بخواهد  هک کند، توجه داشته باشید به این که مهاجمان قصد این را دارد که مزاحمت برای خراب کردن اختلال های شبکه ‌ای باشد، این را هم بدانید که حملات سایبری در جهان لیست خطرات رتبه پنجم را برای خود در سال 2020 اختصاص داد  است، که میشه گفت  یک قاعده جدید در بخش های هم چون خصوصی و دولتی تبدیل شده‌اند، این صنعت خطرناک همچنان در سال 2021 در حال رشد و قوی شدن است.

انتظار می‌ رود حمله های سایبری اینترنت اشیا به تنهایی قدرت آن را داد که در سال 2025 چندین برابر شود، اگر که شما هم مثل بقیه افراد در تلاش این هستید که یک  کسب و کار برای خود ساخته و آن را به  رشد برسانيد این را میدانید که چشم انداز در حال تغییر همیشگی خود است و اینکه در سال 2020 تغییراتی را ایجاد کرده است، جرائم اینترنتی که باعث مشکلاتی می ‌شود مثال اختلاس  یا سرقت و یا اینکه حتما می‌ تواند هک و تخریب داده های شما شود، و می‌تواند نتیجه شیوع  (COVID-19) می‌تواند در حدود 600% و یا اینکه بیشتر و کمتر افزایش‌ کند، برای همین اینجوری شده است که هر صنعتی به طور تقریبا مجبور شده است که از راه حل های جدیدی که به بازار ها آمده اند استقبال کند، که ما در ادامه به شما آن راه حل ها را خواهیم گفت پس برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

 

حملات سایبری چند بار رخ می‌دهد؟

این یکی از سوالاتی است که برای  برخی از کاربران پیش آمده است که آیا تا کی حملات سایبری طول خواهد کشید درباره حملات سایبری اینگونه باید گفت که هر روز پیش می‌ آید که به مشاغل آسیب بسیار هم می زند، که این آسیب ها برخی از مشاغل ها را از پای در می ‌آورد، این را هم بدانید که خیلی ها هم می ‌تواند با تلاش به روال کاری خود باز گردند، در حال حاضر ما دو نوع شرکت داریم که یکی از آن ها هک شده اند، دومین شرکت ها هم هنوز نمی دانند هک شده اند.

تأثیر و شدت حملات سایبری؟

تأثیر شدت حملات سایبری ، تا جایی که ما اطلاعات داریم درباره این بخش که حملات سایبری امکان این را دارد جاهای زیادی به سازمان ها تأثیر خود را بگذارد، که می ‌تواند تاثیر بدی هم چون اختلال جزئی در عملیات ها گرفته و يا این که می ‌تواند  خساراتی مالی به شما بزند، صرف نظر از حمله سایبری هزینه دارد چه مالی و چه غیر مالی.

نکته: توجه کنید که پیامد های حملات سایبری که برای شما پيش می‌آيد می‌ تواند هفته ها و یا اینکه ماه ها بعد بر روی کسب و کار شما  خیلی تأثیر بگذارد که ما قصد داریم در انتهای مقاله چند تا از آن ها را برای شما بازگو کنیم،  اول  که به شما  خسارت مالی خواهد زد، دوم از دست دادن بهره وری 53درصد از حملات سایبری باعث این خواهد شد که شما به خسارت 400000دلاری و یا این که بیشتر منجر شويد.

بات نت: موردی به نام بات نت وجود خواهد داشت كه شبکه ای است که می ‌شود گفت دستگاه های آلوده به نرم فزارهای مخرب مثل ویروس است، افرادی که قصد دزدیدن اطلاعات یا خراب کردن شبکه شما را دارند از این بات نت استفاده می‌ کنند در بخش های دیگر بیشتر درباره بات نت صحبت خواهیم کرد.

راه ور وش های حملات سايبری_ سورنا برترآموز

انواع متداول حملات سایبری؟

نوع اول: بد افزار است.  بدافزار یک گونه اصطلاح است که برای راحت توصیف کردن نرم ‌افزارهای مخرب است که میشه( نرم‌افزارهای جاسوسی) که در باج افزارها، ویروس های گوناگون و کرم ها به کار خواهد رفت و تاثير مستقيم بر حملات سايبری دارد، بدافزارها می‌ تواند از جاهای آسیب پذیری شبکه‌ های شما را نقص یا تخریب کند، با صحبت های ما حتما توجه کنید که به صورت معمول هنگامی که کاربران بر روی پیوند خطرناک یا پیوست نام از طریق جیمیل کلیک خواهد کرد، سپس نرم‌ افزارهای خطرات آمیز را دانلود و نصب خواهید کرد این چند تا چیز را قبل از اینکه وارد آن ها شوید می‌توانید آن ها را انجام دهید، توجه کنید که قبل از اینکه وارد آن ها شوید این کارها را انجام دهید.

1_اولین چیز که باید بدایند این است که دسترسی به مؤلفه های اصلی شبکه را مسدود می کند.

2_دومین چیز که باید بدایند این است که بدافزار یا نرم افزار مضر اضافی را نصب می کند.

3_سومین چیزی که باید بدانید این است که به طور پنهانی با انتقال داده ها از هارد اطلاعات شما را به دست می آورد.

فیشینگ چیست؟

فیشینگ تکنولوژی است که با ارسال پیام جعلی که به نظر شما از طرف کاربران می ‌رسد از یک منبع معتبر فرستاد شده است و  معمولا بیشتر هم از طریق ایمیل به صورت پیامک برای شما ارسال خواهم شد.( حملات سايبری را بسيار راحت می كند)

نکته: هدف این فیشینگ این است که بتواند به راحتی از  اطلاعات شما استفاده کند و یا اینکه اطلاعات ورودی سیستم مثل رمز را به دست بیاورد و با ورود به سیستم با نصب نرم افزار های مخرب بر روح دستگاه شما اختلال به وجود بیاورند.

 

خطر حملات سایبری را چگونه کمتر کنیم؟

افراد جدیدا به دنبال ترفند های هستند ‌که بتواتبد حملات سایبری را برای خودشان کمتر کنند، با زیاد شدن هکر ها که اطلاعات شما را می دزدند و آن ها را به  درستی استفاده نمی ‌کنند و از شما برای آن اطلاعات ها  باج گیری خواهند کرد، ما قصد بر آن داریم که چند ترفند به شما آموزش دهیم که همچین  اتفاقاتی برایتان پیش نیاد.

1- شما می ‌تواند با کمتر کردن انتقال داده های خود از حملات سایبری در امان باشید، انتقال داده ها بین دستگاه های شخصی و بیزنسی امکان ارتباط دارد که می ‌تواند اطلاعات شما را دزدید و میتواند به دنبال باج گیری از شما باشند.

2- میتوانید با اهمیت رمز عبور قوی و سخته برای سیستم تان از اطلاعاتتان در برابر حملات سایبری محافظت کنید، که بهترین چیز برای دفاع از اطلاعات شخصی شما همین رمز عبور قوی وصحیح است که افراد نتواند به اطلاعات شما دسترسی کامل را پیدا کنند، شما میتوانید که رمز عبور خود را به گونه ایی بنویسید که جمله ها باهم هیچ ربطی نداشته باشند ترتیبی از حروف و عداد میتواند یک رمز عبور قوی و سخته باشد توجه کنید که رمز عبور خود را در جای ذخیر نکنید که به دست کسی برسد چون در این صورت همه ای اطلاعات شخصی شما در خطر است.

3- شما میتوانید با یک روش ساده حملات سایبری را کمتر کنید با بروزرسانی سیستم عامل دستگاه خود، سیستم عامل دستگاه شما وقتی به روز باشد در برابر حملات سایبری قوی تر عمل خواهد کرد و سعی بر این داشته باشید که همیشه سیستم عامل دستگاهات به روز باشد برای محافظت از اطلاعاتی که شما در سیستم خود دارید.

4 – یک دانهاز اشتباهات کاربران در حملات سايبری این است که با دقت دانلود نمی کنند، وقتی شما از یک بازاری یا از یک منبع ای نرم ‌افزاری را دانلود می کنید اگر جای که شما درحال دانلود هستی تایید نشده باشد سیستم شما در خطر حملات سایبری قرار خواهد گرفت، پس در نتیجه از جاهای نرم ‌افزارهای خود را دانلود کنید که تایید شده باشند که برای شما  مشکلی بعدی پیش نیاد.

جنگ سایبری چیست؟

در این قسمت می‌خواهیم به شما بگویم که جنگ سایبری چگونه انجام می‌شود، این جنگ به صورتی که هر دو نفر از رایانه و شبکه‌ ها استفاده  کنند که میشه گفت این جنگ را شروع خواهد کرد.

تا اکنون به ایران حمله سایبری شده است؟

در این قسمت  می‌ خواهیم بگویم که به کشور عزیز مان ایران تا به حال حملات سایبری انجام شده است، که باید بگویم که  یک بار حمله سایبری به ایران انجام شد است، که برمی‌ گردد به سال ژوئن 2010 که این حمله سایبری به تاسیسات هسته ای رخ داد بود که این حمله سایبری با استفاده از یک بد افزار انجام شد بود.

فضای سایبری چیست؟

در این قسمت قصد بر این داریم که به شما آموزش های لازم درباره فضای سایبری را توضيح دهیم، توجه کنید  مجموعه‌ هایی هستند که آدم ها از طریق کامپیوتر و مخابرات با هم ارتباط خواهند گرفت را فضای سایبری می‌گویند، توجه داشته باشید که بدون در نظر گرفتن جغرافیای فیزیکی گفته می شود.

امنیت سایبری چیست؟

توجه داشته باشید که امنیت سایبری مجموعه آتی است که شما اقدام میکنید برای محافظت از اطلاعات و از شبکه های خود در مقابل تجاوز داخلی و خارجی محافظت های لازم را انجام می‌دهد برای شما کاربران عزیز.

چرا افراد حملات سایبری را انجام می دهند؟

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا افراد به شما حملات سایبری انجام می دهند، لازم را دهیم پس با ما  همراه باشید، اینکه از وقتی انسان ها از سیستم ها به تجارت خود ادامه داده اند و از آنها بهره مندی های خوبی داردن، حملات سایبری انجام شده است این افرادی که این کارها را انجام خواهند داد، قصد بر باج گیری از شما دارند ،53درصد از حملات سایبری به شما خسارت 4000000 دلاری خواهند زد و شاید هم بیشتر .

بات نت چیست؟

بات نت مجموعه ای از شبکه ‌ای  و حملات سايبری از دستگاه های آلوده به نرم افزارهای خراب کنند و ویروس است، افرادی که می‌خواهد به اهداف خود برسند از یک بابت استفاده می‌کنند.

 

سخن پايانی:

اميدوار هستيم از اين مقاله از سايت برترآموز نهايت بهره را كسب كرده باشيد و در صورت رضايت آن را با دوستانتان به اشتراك بگذاريد. در انتهای اين مقاله بايد چند نكته حملات سايبری را بازگو كنيم، اولين نكته بسيار مهم آن است كه اگر شما می‌ خواهيد حملات سايبری را انجام دهيد هيچ گاه به اين فكر نكنيد به اين دليل كه هميشه هكر ها يك رد پایی بر جای خواهند گذاشت و البته كه شما بايد در رابطه با اين موضوع پرهيز كنيد، ‌با مسدود كردن شبكه های بات نت می‌ توانيد حملات سايبری را تا حدی كاهش داده و قطعا از آن ها جلوگيری كنيد و توجه داشته باشيد كه جنگ سايبری هميشه بين رقبا رخ خواهد داد و البته كه اين موضوع معقول است هميشه انتقال داده بسيار مهم بوده و بايد هميشه در انتقال آن بسيار محتاط باشيد در غير اين صورت با كوچكترين مشكل و به نحوه ایی‌ اطلاعات درز خواهد شد. آخرين نكته آن است كه هميشه در راستای گسترش كسب و كار خود تلاش را بر محفوظ بودن اطلاعات داشته باشيد و قطعا با در نظر گرفتن اين موضوع می توانيد هميشه در كار های خود قدرتمند و البته كه در رتبه يك قرار داشته باشيد.

نویسنده : سورنا بابایی

سورنا بابایی ( sorena babaie ) هستم ، علاقه مند به حوزه فناوری و سلامت (‌پزشكی ) و دانشجوی دوره تخصصی سئو و ديجتال ماركتينگ ، اميدوار هستم از تمامی مطالب منتشر شده از طرف بنده رضايت كامل و نهايت بهره را كسب كرده باشيد و بهتر است تمامی مطالب آموزنده را به دوستان عزيزمان منتقل كنيم .

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *