هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود | ثبت نام
بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو

بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو

دسته بندی : سئو
1402/10/16

امروزه استفاده از مرورگرهای صرفا به جهت وب گردی نیست و افراد بسیار زیادی از آن به عنوان مهمترین نرم افزار یک کامپیوتر یاد می‌کنند.

با مطالعه این مقاله ارتباط و استفاده از مرورگر کروم جذابتر خواهد شد و با بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو آشنا خواهید شد.

درود بر دنبال کنندگان سایت برترآموز، ما اومدیم با یک مقاله بسیار جذاب و کاربردی در حوزه آموزش سئو. مهمترین ابزار یک سئوکار معمولا مرورگر کروم او خواهد بود. چرا که مدت زمان بسیار زیادی برای آن زمان صرف خواهد کرد. با توجه به این موضوع ما تمام تلاش خود را به کار گرفتیم که با بررسی بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو، استفاده یک سئوکار را ساده‌تر نماییم. قطعا اکستنشن‌های معرفی شده در این پست آموزشی در زمان و انرژی شما صرفه جویی خواهد کرد. البته شخصی سازی و بهینه سازی این لیست بستگی به استراتژی سئو و همچنین میزان دانش‌تان دارد. بهتر است که بیش از این شما را معطل نکنیم و بدون معطلی به سراغ بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو برویم.

برتر اکستنشن های حوزه سئو در سال 2023

تمامی افزونه‌هایی که در این لیست وجود دارد، با نظر سنجی و همچنین بررسی عمومی کیفیت آن ها انتخاب شده است. در صورتی که شما از یک افزونه ویژه استفاده می‌کنید که به سئو کمک شایانی دارند، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. در این صورت دیگران نیز می‌توانند از افزونه های مرتبط نوپای این حوزه استفاده کنند.

1.    SEO’s magic opener

اگر از یک سئو کار در مورد مهمترین ابزار او سوال کنید، معمولا سرچ کنسول سایت را معرفی خواهد کرد. حال اگر بخواهید که تمامی آمارهای یک صفحه را بررسی کنید، لازم است که سرچ کنسول خود را باز کنید و سپس آدرس صفحه را در آن کپی نمایید. حال یک بازه زمانی وارد کنید و در نهایت به اطلاعات مورد نظر خود دست پیدا کنید. اما با افزونه مذکور که در دسته بندی بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو قرار میگیرد همین فرآیند را تکرار کنید، کافیست که روی آن کلیک راست کنید تا به اطلاعات مورد نظر خود دست پیدا کنید. از طرفی برای اطلاعات تکمیلی خود نیز می‌توانید وارد صفحه اصلی سرچ کنسول شوید و فرآیند همکاری خود را کوتاه نمایید.

به این نکته دقت کنید که این افزونه نکات بسیار زیادی دارد و بهتر است که برای آن زمان صرف کنید و هر بخش آن را فرا گیرید. به عنوان مثال اگر دامنه سایت شما از یک استراتژی خاص  به جهت سئو بهتر استفاده می‌کند، این موضوع نیز در آن لحاظ شده است.

2.    Wapalyzer

در صورتی که با سئو تکنیکال آشنایی مناسبی دارید و از طرفی استراتژیست سئو نیز می‌باشید، افزونه wapalyzer برای شما بسیار جالب و جذاب خواهد بود. بعد از نصب این افزونه تحلیل رقبا بسیار ساده است. چرا که به سادگی یک کلیک راست می‌توانید در مورد CMS سایت اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید. از طرفی زبان برنامه نویسی سایت و همچنین اطلاعات مربوط به دیتا بیس آن را بررسی کنید. شاید این اطلاعات از نظر شما ساده به نظر برسد، اما باید به شما بگوییم که تمامی این اطلاعات به منظر تحلیل و تعریف استراتژی مطرح خواهد شد.

در صورتی که برای تعیین استراتژی و همچنین خرید وب سرور مناسب به دنبال بررسی عملکرد رقبای خود می‌باشید، قطعا استفاده از افزونه wapalyzer یک انتخاب بسیار عالی خواهد بود. دقت کنید که این اکستنشن معمولا تمرکز خود را روی اطلاعات عمومی قرار داده است. همین امر نیز موجب می‌شود که شما بتوانید اطلاعات عمومی مورد نظر خود را از یک محل معتبر تامین کنید.

   Wapalyzer

3.    No Follow

بررسی لینک های نو فالو برای کسانی که طراحی تبلیغات و استراتژی لینک سازی خارجی انجام میدهند، بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل اگر بخواهید تمامی لینک ها را از روی کدهای صفحه به دست آورید، مدت زمان زیادی را صرف خواهید کرد. اما با کمک این افزونه به سادگی می‌توانید تمامی بک لینک های مورد نیاز خود را به دست آورید. نکته بعدی که باید به آن توجه نمایید، قابلیت شخصی سازی اکستنشن می‌باشد. امروزه افراد بسیار زیادی کمک شخصی سازی بهتر این افزونه را در استراتژی سئو یک صفحه در حوزه لینک سازی داخلی درک می‌کنند. این موضوع به آن ها کمک خواهد کرد که یک برنامه ریزی بهتر برای ساعت هدف خود انجام دهند.

4.     meta seo inspecter

زمانی که در مورد بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو صحبت می‌کنیم، نمی‌توانیم این افزونه بسیار جذاب و کاربردی را نادیده بگیریم. چرا که این افزونه اطلاعات و همچنین نکات بسیار زیادی در مورد یک سایت به ما میدهد. البته اطلاعات اولیه ما نیز در این حوزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در صورتی که بتوانید اطلاعات هدف خود را درست تحلیل کنید و به آخرین آپدیت‌های هسته گوگل نیز آگاه باشید، به جرات می‌توان گفت که این افزونه بهترین دوست شما خواهد بود. نکته بسیار جذاب افزونه meta seo inspecter در این است که صرفا برای سئو تکنیکال و یا سئو خارجی کاربرد ندارد. بلکه می‌تواند در هر بخش به صورت ویژه مورد استفاده قرار گیرد و سئو سایت را تغییر دهد.

نکته بعدی که در مورد اکستنشن meta seo inspecter باید مد نظر قرار دهید، به دست آوردن تگ‌های کنونیکال یک صفحه می‌باشد. این موضوع برای طراحی صفحه محصولات یک آنلاین شاپ نیز از اهمیت بسیار زیادی برخودار است. زمانی که تعداد لینک ها و همچنین تعداد تصاویر را بدانید و برای آن یک برنامه ریزی انجام دهید، با نحوه لینک سازی سایت خود به عنوان یک رقیب جدی بهتر آشنا خواهید شد.

نکته بسیار جذابی که در افزونه meta Seo inspecter می‌توان به آن اشاره کرد، بررسی کاربردی هدینگ‌های یک متن می‌باشد. این موضوع برای تحلیل ساختار دیتا به شما کمک فراوانی خواهد کرد. از طرفی می‌توانید نوشته را همانطور ببینید که گوگل آن را بررسی می‌کند. البته صرفا سی ام اس سایت مورد بررسی قرار نمی‌گیرد و می‌توان اطلاعات را به صورت دقیق‌تر نیز بررسی کرد. به عنوان مثال مشکلات ساختار محتوایی و مشکلات لینک سازی خود را به صورت دقیق بررسی کنید.

5.    Keywords Everywhere

زمانی که به بررسی اکستنشن های مناسب سئو می‌پرداختیم، این افزونه نظر ما را به خود جلب کرد. چرا که تا به حال بیش از یک میلیون نصب فعال دریافت کرده است و همین موضوع نیز موجب شد که با دید دقیقتری آن را مورد نقد و بررسی قرار دهیم. این افزونه به شما کمک خواهد کرد که کلمات کلیدی را به بهترین شکل ممکن در یک صفحه شناسایی کنید. در صورتی که صفحه هدف شما از جایگاه مناسبی برخوردار بود، کلمات کلیدی Long Tail و همچنین کلمات کلیدی مکمل را نیز بررسی کنید. در این صورت می‌توانید برای رقابت یک استراتژی بهینه طراحی کنید.

البته این استراتژی برای سایت شما نیز جذاب خواهد بود. زمانی که شما متوجه شوید که کدام صفحات به علت ضعف کلمات کلیدی کسب رتبه نکرده است و کدام صفحه نیاز به خرید بک لینک دارد، استراتژی محتوایی خود را بهتر سازماندهی خواهید کرد. البته افزونه Keywords Everywhere در دو نسخه رایگان و پولی یافت می‌شود. در صورتی که از نسخه رایگان آن استفاده کنید، اندکی محدودیت خواهید داشت. اما در نسخه پولی میزان سرچ ماهانه و میزان هزینه مورد نیاز برای کسب جایگاه را بررسی خواهد کرد. البته دقت کنید که تخمین مخارج برای سایت‌های انگلیسی زبان معمولا بازدهی بهتری خواهد داشت.

Keywords Everywhere

6.     Similar Web

معمولا کسانی که از رپورتاژ اگهی برای تبلیغات و کسب اعتبار استفاده می‌کنند، با سیملار وب آشنایی دارند. این افزونه به شما برای مدیریت بهتر بازدید ماهانه کمک خواهد کرد. همین موضوع نیز موجب می‌شود که در لیست بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو در سال 2023 قرار گیرد. این ابزار با دقت بسیار بالایی میزان بازدید یک صفحه را نمایش خواهد داد. همین امر نیز موجب می‌شود که برنامه ریزی افراد برای تبلیغات به واقعیت نزدیک شود. امروزه سایت‌های بسیار زیادی در حوزه انتشار رپورتاژ اطلاعات مربوط به این بخش را به درستی وارد نمی‌کنند. همین امر نیز موجب می‌شود که افراد نتوانند اعتبار مورد نظر خود را به دست آورند.

7.    GrowthBar

اگر به دنبال یک افزونه بر اساس هوش مصنوعی می‌باشید، قطعا بهترین انتخاب شما GrowthBar خواهد بود. چرا که این افزونه اطلاعات بسیار زیادی در مورد کلمات کلیدی میدهد. اما این اطلاعات معمولا فیلتر شده است و آمارهایی که انحراف معیار بسیار زیادی دارند، حذف خواهد شد. نکته منفی این افزونه مهلت تست رایگان 5 روز آن می‌باشد. اما اگر اندکی زمان صرف کنید و این افزونه را به صورت دقیق مورد نقد و بررسی قرار دهید، به یک نتیجه بسیار عالی دست پیدا خواهید کرد. دقت کنید که تحلیل کلمات کلیدی آن به صورت ساده نیست و بیش از 2 میلیارد کلمه کلیدی ثبت شده به خود اختصاص داده است.

بر اساس تحقیقات انجام شده، منابع افزونه GrowthBar در حوزه زبان فارسی نیز کامل است و می‌تواند اطلاعات مناسبی را به شما پیشنهاد دهد. در صورتی که به عنوان یک تولید کننده محتوا فعالیت می‌کنید، نکات مربوط به ساختار محتوا را می‌توانید به کمک این افزونه بسیار جذاب استخراج کنید. اما دقت کنید درک شما از سئو نیز بسیار مهم است و باید یک دانش حداقلی در این حوزه داشته باشید. البته لازم به ذکر است که این افزونه به شما امکان استفاده از یک سری اطلاعات حداقلی در مورد بک لینک ها نیز خواهد داد.

8.    Mangools

اگر یک سئوکار با تجربه و خبره می‌باشید و به دنبال اطلاعات دقیق و کاربردی در حوزه این هستید، قطعا با سایت Mangools آشنا می‌باشید. حال اگر این سایت کامل و جامع یک افزونه بسیار جذاب به نام Mangools طراحی کرده باشد که می‌تواند تمامی اطلاعات مورد نیاز شما را در کوتاهترین زمان ممکن به شما دهد، از آن استفاده می‌کنید و یا خیر. این افزونه در مدت زمان بسیار کوتاهی توانست طرفداران بسیار زیادی به خود جلب کند. همین امر نیز موجب شده است که افراد برای آن هزینه پرداخت کنند و نسخه مورد استفاده خود را به پرمیوم ارتقاء دهد.

نکته بعدی در سئو باید به آن توجه نمایید، قابلیت بررسی و تحلیل کلمات کلیدی، دامین آتوریتی یک سایت، سختی کلمه کلیدی و … می‌باشد. البته استفاده از افزونه Mangools بستگی به دانش فنی شما در حوزه سئو دارد و شاید برخی از آمارهای آن برای شما جذابیت نداشته باشد. به همین دلیل است که سئوکاران بسیار زیادی از آن به عنوان یک نرم افزار جذاب و کاربردی نام می‌برند.

9.    Buzzsumo

اگر به دنبال یک افزونه برای ایجاد سوشال سیگنال هدفمند می‌باشید، به شما تبریک می‌گوییم بهترین انتخاب برای شما Buzzsumo خواهد بود. این افزونه زمانی برای شما کاربرد دارد که بتوانید آن را به صورت دقیق بشناسید و هر بخش آن را تحلیل و بررسی کنید. شاید به سختی میتوان این افزونه را در لیست بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو قرار داد. اما اگر زمان شما ارزشمند است و به دنبال دسترسی سریع به شبکه‌های اجتماعی برای انتشار محتوا و لینک سازی خارجی می‌باشید، قطعا این افزونه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

نکته بعدی که در این باره باید مد نظر قرار دهید، دسترسی جامع و کامل به تمامی حساب‌های کاربری خود در شبکه های اجتماعی به صورت گروهی خواهد بود. حتی برخی از بلاگرها و فعالین حوزه آموزش از این افزونه برای افزایش دنبال کنندگان خود استفاده می‌کنند. چرا که ساختار آن به نحوی طراحی شده است که می‌تواند تحلیل فضای مجازی را برای شما آسان سازد.

Buzzsumo

سخن پایانی

 ما در این پست آموزشی به صورت اجمالی اما کاربردی به بررسی بهترین اکستنشن های گوگل کروم برای سئو پرداختیم. در صورتی که شما از یک افزونه به خصوص در حوزه سئو استفاده می‌کنید، آن را با ما به اشتراک بگذارید. دقت کنید هدف ما در این پست آموزشی بررسی بهترین اکستنشن های گوگل کروم رایگان بود. اگر بخواهیم که نمونه‌های پرمیوم افزونه‌های سئو را بررسی کنیم، شاید انتخاب‌های بیشتری داشته باشیم. نکته بعدی که در بررسی این افزونه‌ها مد نظر قرار دادیم، عملکرد آن در حوزه وب فارسی بود.

گاها برخی از افزونه‌ها در حوزه وب فارسی عملکرد جذابی از خود نشان نمی‌دهد. به همین دلیل آن ها را از لیست خود حذف کردیم و یک نمونه مشابه جایگزین آن نمودیم. بنابر این نباید لیست ارائه شده در این بخش را با لیست افزونه‌های خارجی سئو مقایسه کنید. در صورتی که از مطالعه این پست آموزشی لذت بردید، خوشحال می‌شویم که در شبکه‌های اجتماعی خود برترآموز را به دیگر دوستان خود معرفی کنید. ❤

نویسنده : امیر شادان پور

امیر شادان پور 😎 متخصص تولید محتوا « Content Marketing »و رپورتاژ نویسی پژوهشگر حوزه سئو و علاقه مند به تولید محتوای کاربردی و سئو شده، علاقه مند به حوزه تکنولوژی و دیجیتال مارکتینگ توانایی تولید محتوای تخصصی و ترجمه زبان انگلیسی مشغول همکاری با برترآموز😏

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *