شيمی يكی از دروس مهم دو پايه رياضی فيزيك و البته علوم تجربی بوده است؛ حائز اهميت است كه اگر شما در كنكور روش و تكنيك های تست زنی را فرا نگرفته باشيد قادر به حل كردن يك تست هم نخواهيد بود؛ با توجه به اين موضوع برای شما كاربران تكنيك هایی را شرح داده ايم.
تكنيك تست زنی شيمی كنكور قطعاً برای تمامی دانش آموزان كنكور مهم بوده و البته كه دروس شيمی مربوط به دو رشته رياضی و فيزيك و البته علوم تجربی میباشد؛ و اما چرا شيمی انقدر مهم است؟ ضريب آن چقدر میباشد و البته چگونه میتوان تستهای شيمی را بهراحتی زد؟ اين نوع از سؤالات برای تمامی دانش آموزان هميشه مطرح شده است و البته كه ممكن است كه برای آنها هم استرس زا باشد؛ اما در واقع اصلاً اين گونه نخواهد بود. زمانی شما در حال تحصيل میباشید علاوه بر ميزان مطالعه شما در رابطه با هر دروس بايد آموزش درستی را هم پيشه كنيد و علاوه بر آن مشاوران و پشتیبانهایی هم داشته باشيد؛ ما در اين مقاله از سايت برتر آموز قصد بر آن داريم كه تكنيك تست زنی شيمی كنكور را برای شما شرح داده و البته راهنمای خوبی برای شما باشيم.
شيمی چرا مهم شده است؟ اولين موردی كه شايد در ذهن شما بهعنوان دانش آموز مطرح شود آن است كه چرا شيمی برای دروس اختصاصی كنكور انتخاب شده است؛ توجه داشته باشيد كه شما اگر در رشته رياضی بخواهيد در شاخههای زمين شناسی و عنصر شناسی و حتی در رشتههای مهندسی منابعی و… ادامه تحصيل دهيد قطعاً كه بايد اطلاعات پایههایی از شيمی داشته باشيد( به آن صورت كه برای زمين شناسی چگونه پديد آمدن عنصر مورد نظر و البته ساختار آن به شما كمك میکند كه بهراحتی آنها را تجزيه و تحليل كنيد) از طرفی در رشته علوم تجربی شاخههای پزشكی همانند داروسازی نيازمند به علم شيمی میباشد و البته كه اگر شما سواد كافی در رابطه با اين موضوعات داشته باشيد؛ شكی نخواهد بود كه در اينده موفق خواهيد شد.( بهطور كلی وجود شيمی در دروس اختصاصی به همين دلايل بوده است)
آيا شما افرادی را ملاحظه کردهاید كه بدون آموزش درست درصد بالایی را از شيمی كسب كرده باشند؟ قطعاً كه خير، شما بايد بهعنوان يك دانش آموز؛ آموزشی بسيار عالی را انتخاب كنيد. آموزش شيمی مناسب و تأثیر آن بر روی تكنيك تست زنی شيمی كنكور میتواند از زمين تا آسمان متفاوت باشد با آن كه شما بهتنهایی مطالعه كنيد و مباحث را فرا بگيريد.( با اين وجود كه با داشتن آموزش ديگر نيازی نيست بسياری كتاب مطالعه كنيد و نكات را استخراج كنيد بلكه با درك مفهوم يك مسئله بهراحتی ديگر نيازی به آموزش نخواهيد داشت).
در سايت ما برای شما دانش آموزان عزيز آموزش شيمی ارائه شده است كه میتوانید آن را تهيه كرده و البته درصد عالی در تكنيك تست زنی شيمی كنكور به دست آوريد؛ حائز اهميت است كه در اين آموزش سؤالات كنكور و البته تستهای تألیفی و تركيبی و تستهای چند ساله گذشته كنكور و… برای شما بررسی شده و البته كه نكات عالی برای شما هم ارائه میشود.( حائز اهميت است كه شما بدون يك آموزش هیچگاه نمیتوانید نتيجه مطلوبی را به دست آوريد)
تا به اينجای مقاله با مباحث كلی آشنا شديد و حال نوبت آن فرا رسيده است كه به سراغ تكنيك تست زنی شيمی كنكور برويم؛ توجه داشته باشيد كه در هر بخش نكات و البته پیشنهادانی برای شما ارائه دادهایم؛ اگر شما بهخوبی به آن توجه كنيد شكی نداشته باشيد كه نتيجه عالی كسب خواهيد كرد:
آيا سؤالاتی ديگر اين گونه در تستهای كنكور مطرح میشود؟ قطعاً كه اين نوع از سؤالات برای آزمونهای آزمايشی بسيار تكرار شده و در كنكور كمی پیچیدهتر مطرح میشوند؛ بهعنوان مثال سؤالی مطرح خواهد شد كه عنصری در دوره سوم جدول تناوبی در گروه دو قرار دارد و البته نسبت نوترون به پروتونهای اين ايزوتوپ را در بين گزینهها انتخاب كنيد؛ البته كه صورت سؤال به عنصر منيزيم اشاره دارد و شما با تشخيص دادن اين موضوع بهراحتی درك خوبی خواهيد داشت.( پيشنهاد ما به شما آن است كه اگر جدول مندليف را حفظ نكرديد بهتر است تست زنی نكنيد؛ به اين دليل كه حفظ جدول از تكنيك تست زنی شيمی كنكور میباشد)
حال با فرا گرفتن تكنيك تست زنی شيمی كنكور نوبت آن است كه مطالعه مستمر و البته هميشگی داشته باشيد و از طرفی اگر شما ابتدای مسير راه كنكور هستيد ساعات مطالعه زيادی نداريد بهتر است كه با آموزشهای اين موضوع شروع كنيد؛ توجه داشته باشيد كه اگر مطالعه زياد و مستمر نداشته باشيد هیچگاه موفق نخواهيد شد. پيشنهاد ما به شما آن است كه مقاله افزايش ساعات مطالعه برای كنكور را بهصورت اختصاصی مطالعه كرده و از آن روشها استفاده كنيد و نتيجه عالی كسب كنيد.
امیدوار هستيم از اين مقاله از سايت برتر آموز نهايت بهره را كسب كرده و در صورت رضايت از آن برای دوستان کنکور خود ارسال كنيد. در انتهای مطلب بهتر است يك نكته مهم را بازگو كنيم.
هیچگاه از پايه آخر شروع نكنيد؛ شيمی درسی است كه شما بايد مفهوم آن را از پايه فرا بگيريد، فرقی هم نخواهد كرد كه مبحث آن استوكيومتری باشد و يا موازنه و… به اين دليل كه سؤالات آسان از پایههای پايين شروع شده و قطعاً اگر شما بهسرعت به سراغ سؤالات سخت برويد در صورتی كه از پايه های قبل هيچ درسی نگرفتيد برای شما و روند مطالعه شما ضرر خواهد داشت و لطمه میزند.
سورنا بابایی ( sorena babaie ) هستم ، علاقه مند به حوزه فناوری و سلامت (پزشكی ) و دانشجوی دوره تخصصی سئو و ديجتال ماركتينگ ، اميدوار هستم از تمامی مطالب منتشر شده از طرف بنده رضايت كامل و نهايت بهره را كسب كرده باشيد و بهتر است تمامی مطالب آموزنده را به دوستان عزيزمان منتقل كنيم .
نظرات کاربران