
طراحی سایت وردپرس یا اختصاصی؟ یا طراحی سایت اختصاصی خوب است یا بد؟ طراحی سایت وردپرس چه؟ در این صفحه مفصلا به این موضوع می پردازیم و سپس به بررسی مزایا و معایب هر کدام می پردازیم.
با شدت گرفتن استفاده از cmsهایی همچون وردپرس و جوملا بحث طراحی سایت اختصاصی یا وردپرس بسیار گسترده تر شده و تقریبا سوال هر کارفرمایی این است که طراحی سایت اختصاصی خوب است یا نه؟ در این مقاله سعی داریم بدون هیچگونه تعصبی این مورد را بررسی کنیم؛ چراکه گاها مشاهده می کنیم طراحان بر سر این موضوع مجادله می کنند و هر کدام حرف خودش را می زند. اینجا اولین و آخرین جایی است که به صورت کاملا حرفه ای و تخصصی به این مورد پرداخته شده است.
فراسوی هیاهوهای رسانه ای باید به این توجه کنید که هیچکدام نه خوب هستند و نه بد، بلکه موضوع چیز دیگری است.
مورد اولی که باید در نظر داشته باشید این است که باید بدانید چه هزینه هایی دارید و چقدر می خواهید هزینه کنید. طراحی سایت اختصاصی گران تر از طراحی سایت وردپرس یا سایر CMSهاست. البته مواقع بسیار زیادی هم وجود دارد که نیازی به طراحی سایت اختصاصی نیست و کار با یک طراحی سایت وردپرس هم راه می افتد اما مشتریان این را نمی دانند و به علت گرانی طراحی سایت اختصاصی هزینه های بیشتری پرداخت می کنند که این هزینه ها تا چند ده میلیون تومان گران تر نیز ممکن است رخ دهد. وقتی که می خواهید طراحی سایت انجام بدهید لازم است تا دو مورد را مد نظر داشته باشید.
ممکن است بتوانید با هزینه 3 میلیون تومان همان سایتی را طراحی کنید که با طراحی سایت اختصاصی 30 میلیون تومان هزینه می برد. پس به دنبال “این خوبه یا اون خوبه یا این خوبه اون بده و…” نباشید. به دنبال موردی باشید که بیشترین منفعت و کمترین ضرر را برای شما داشته باشد. ممکن است برخی از دوستان بگویند خب ما به اندازه کافی پول داریم یا شرکت بزرگی داریم و میخوایم که خرج کنیم. پاسخ این است: مگر قرار است از هر کسی که ثروتمند است، پول بیشتری طلب کرد یا سرش را کلاه گذاشت؟ مسلما نه. اگر اینطور باشد سنگ روی سنگ بند نمی شود. راستی! این را هم بگوییم. نه نگوییم 🙂 در زیر تیتر “همه چیز به خرج کردن نیست” راجع به این موضوع صحبت کرده ایم.
طراحی سایت اختصاصی، کاملا وقت گیر است و اگر یک طراح سایت حرفه ای بخواهد طراحی را انجام بدهد مطمئنا پروژه نباید زیر 15 روز طول بکشد و گاها به وجود می آید که پروژه تا 3، 4 ماه هم در دست انجام باشد. پس این وسط وقت زیادی از شما هدر می رود و باید این مورد را مد نظر داشته باشید که وقت شما مهم است و مدت زمانی که اعلام شد برای یک کسب و کار زمان کمی نیست.
چه امکاناتی لازم دارید؟ شکل و شمایل سایت چگونه باشد؟ پنل ادمین چگونه باشد و چه امکاناتی داشته باشد؟ همه این ها عوامل تاثیرگذار بر این هستند که سایت شما وردپرس باشد یا اختصاصی.
نبرد طراحی وب سایت سفارشی در مقابل وردپرس آغاز می شود! انتخاب ساختار صحیح برای ایجاد یک صفحه وب نیاز به درک انتخاب های بی پایان دارد. در واقع، رایجترین جایگزینها بین پلتفرمهای منبع باز و خودتان انجام دهید مانند وردپرس و وبهای سفارشیشده قرار دارند.
بدیهی است که مزایا و معایب بین این دو به عوامل زیادی از جمله سرعت، هزینه، نگهداری و عملکرد بستگی دارد. گزینه ایده آل به طور کلی گزینه ای است که دارای امکانات رفاهی باشد که بیشترین هماهنگی را با نیازهای شرکت و همچنین بودجه پروژه داشته باشد.
فرقی نمیکند که در فکر ساخت سایت توسط یک متخصص هستید یا به دنبال طراحی سایت با یک قالب وردپرس هستید، باید بدانید که چه چیزهایی دارید؟ (پول، منابع انسانی) و مهمتر از آن، به چه نتیجه ای میخواهید برسید.
واضح است که ساخت یک وب سایت جدید چیزی است که نیاز به برنامه ریزی و تصمیم گیری دارد. بنابراین، تنها پس از ارزیابی دقیق تمام مزایا و معایب هر دو گزینه، تصمیم نهایی شما ممکن است به چارچوب زمانی، اندازه، بودجه و نیازهای خاص کسب و کار شما بستگی داشته باشد. اما کدامیک بهتر است؟ خوب، در این مقاله، همانطور که می توانید تصور کنید، ما به بررسی مزایا و معایب ایجاد یک طراحی سایت سفارشی در مقابل وردپرس خواهیم پرداخت.
حالا که تصمیم گرفتید از کدام شیوه طراحی سایت استفاده کنید، زمان آن رسیده است که با طراحی یک سایت جدید، کسب و کار اینترنتی خود را به سطحی بالاتر ببرید، اما سطح بالاتر چه چیزی است؟ اینکه شما یک ویترین داشته باشید و همه افراد آن ویترین را به صورت آنلاین ببینند. بسیاری از شرکت ها وردپرس را امتحان می کنند زیرا به آنها اجازه می دهد بدون استخدام طراح وب سایت یا کدنویسی، یک وب سایت جدید بسازند.
بدون شک وقتی صحبت از ساخت یک سایت می شود، طراحی سایت شما اهمیت دارد. در حالی که عملکرد واقعی و بازاریابی محتوا نقش بزرگی در تجربه کاربر بازی میکند، این واقعیت باقی میماند که مردم انتظار طراحی های جذابی را هنگام جستجو در اینترنت دارند.
خوشبختانه، اگر وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای خود (CMS) انتخاب کنید، طراحی، سرعت وردپرس و عملکرد دست به دست هم می دهند. داده های زیر را به خاطر داشته باشید – از 172 میلیون وب سایت فعال آنلاین در امروز، 75 میلیون از آنها از وردپرس استفاده می کنند.
طراحی سایت اختصاصی ممکن است هزینه بیشتری داشته باشد، اما برای مشاغلی که به یک حضور قوی در وب احتیاج دارند، این یک سرمایه گذاری و بازاریابی مناسب است. طراحی اختصاصی یک وب سایت را تضمین می کند که حرفه ای به نظر برسد و عملکرد خوبی داشته باشد. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که برای این کار احتیاچ است که به دنبال یک طراح سایت حرفه ای باشید. چرا که برخی از طراحان سایت دارای تخصص و زمینه های لازم برای طراحی حرفه سایت نیستند و به همین دلیل در نهایت یک سایت حرفه ای تحویل نمی دهند.
اما اگر به یک طراح سایت مطرح پول بدهید و آن ها یک سایت خوب برای شما بسازند، این به برند شما اجازه می دهد تا واقعاً سایت شما اثرگذاری داشته باشد و کاربران با آنکه به صورت حضوری به سایت شما مراجعه نکرده اند خود را با برند شما وفق دهند.
در این مقاله سعی داشتیم در مورد تفاوت ها، مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس و طراحی سایت اختصاصی صحبت کنیم و ویژگی های هر کدام را بیان کنیم. در یک کلام در نکته نهایی به شما می گوییم که قبل از طراحی سایت وردپرس یا اختصاصی باید شرایط را بستگی کرده و همه چیز را بسنجید و سپس بر اساس موارد موجود بهترین شیوه طراحی سایت را انتخاب نمایید. در انتها از شما می خواهیم که مقالات مشابه را مطالعه نمایید.
بابک حیدریان مهر. دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، محقق و متخصص SEO & Digital Marketing "زندگی ممکن است پُر از درد و رنج باشد، اما واکنشِ ماست که حرف آخر را میزند". فردیش نیچه
نظرات کاربران