
کسب درآمد از طراحی سایت – اگر عاشق طراحی سایت هستید و می خواهید به عنوان یک طراح درآمد کسب کنید، چه پاره وقت یا تمام وقت، گزینه های مختلفی وجود دارد. این مقاله به عنوان راهنمای بسیاری از محبوبترین گزینههایی را که میتوانید به عنوان یک طراح برای کسب درآمد از طراحی سایت انتخاب کنید، پوشش میدهد. جزئیات هر کدام را بخوانید و ببینید چه چیزی برای شما مناسب است.
می توانید به عنوان کارمند برای یک آژانس طراحی کار کنید و وقت خود را صرف طراحی وب سایت برای مشتریان کنید. بهعنوان یک طراح شاغل، میتوانید بدون نیاز به پرداختن به مسائل مربوط به کسبوکار مانند مشتریان ، روی کار طراحی تمرکز کنید. این کار یک کار کارمندی است و پیشنهاد می کنیم اگر در ابتدای کار هستید حتما آن را انجام دهید.
چون هم یک درآمد پایدار و بدون دغدغه های جذب مشتری خواهید داشت و هم می توانید در کنار کار کارمندی، کسب و کارهای دیگری را برای خود راه اندازی نمایید.
کار کردن در یک آژانس احتمالاً حقوق مشخصی به شما می دهد و (بسته به کارفرما) احتمالاً مزایایی مانند مرخصی با حقوق و بیمه درمانی خواهید داشت.
همچنین یک مزیت عمده دیگر وجود دارد، شما می توانید به راحتی نمونه کارهای بیشتری جمع آوری کنید. در دنیای طراحی سایت، نمونه کارهای بیشتر مصادف است با مشتریان بیشتر و کسب درآمد از طراحی سایت ساده تر می شود.
نکات مثبت:
معایب:
گزینه دیگری که به شما امکان می دهد به عنوان یک کارمند کار کنید این است که یک طراح داخلی باشید. در این صورت، به جای کار بر روی پروژه های مشتریان، روی وب سایت کارفرمای خود کار می کنید. به عنوان مثال، شما می توانید یک طراح داخلی برای یک شرکت مالی باشید و مسئولیت های شغلی شما شامل طراحی و نگهداری وب سایت شرکت است.
اینگونه می توانید به عنوان طراح سایت و وب مستر سایت فعالیت کرده و امور فعالیت و نگهداری سایت را به عهده بگیرید.
کار به عنوان یک طراح داخلی برخی از مزایا و معایب کار در یک آژانس را دارد، با این تفاوت که شما روی پروژه های مختلف مشتری کار نخواهید کرد.
نکات مثبت:
معایب:
در حال حاضر، با فاصله گرفتن از دو گزینه اول که در آن به عنوان کارمند مشغول به کار هستید، فریلنسینگ یک بازی کاملاً متفاوت است.
اگر به عنوان یک طراح استخدام شده برای یک آژانس کار می کنید، تقریباً تمام وقت خود را صرف طراحی برای مشتریان خواهید کرد. بهعنوان یک فریلنسر، بیشتر وقت خود را صرف پروژههای مشتری میکنید، اما مسئولیتهای مرتبط با اداره کسبوکار را نیز خواهید داشت که شامل یافتن و تأمین مشتری، معامله با قراردادها، حسابداری (اگرچه میتوان آن را برونسپاری کرد) ، و تمام جنبه های ارتباط با مشتریان برای شما وجود.
یکی از چیزهای واقعا خوب در مورد فریلنسینگ، انعطاف پذیری آن است. شما بر روی انواع مشتریانی که با آنها کار می کنید و پروژه هایی که می پذیرید کنترل خواهید داشت. همچنین کنترل بیشتری بر ساعات کاری خود خواهید داشت، به عنوان مثال به جای آن که هر روز از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر درگیر کار باشید، می توانید در چند تایم 2 ساعته کار کنید و به نوعی خودتان سرور خودتان هستید. اگرچه پروژه های شما همچنان دارای ضرب الاجل هایی هستند که باید رعایت شوند. برای مثال باید به گونه ای برنامه ریزی انجام شود که در عرض زمان تعیین شده، به فرض 10 روز پروژه تحویل داده شود.
انعطاف پذیری فریلنسری همچنین به شما امکان می دهد به صورت پاره وقت یا تمام وقت کار کنید. شاید شما یک کار تمام وقت به عنوان یک طراح داخلی داشته باشید و در کنار شغل آزاد باشید زیرا دوست دارید روی پروژه های مختلف کار کنید.
یا شاید در زمینه دیگری شغل دارید و به دنبال تبدیل شدن به حرفه طراحی هستید. به عنوان یک فریلنسر، لازم نیست برای استخدام خود به کارفرما تکیه کنید. اگر بتوانید مشتریان خود را جذب کنید، می توانید به عنوان یک طراح درآمد کسب کنید.
نکات مثبت:
معایب:
اگر از جنبه های تجاری راه اندازی یک کسب و کار لذت می برید، راه اندازی آژانس طراحی برای خود یک گزینه است. به جای کار به عنوان یک فریلنسر انفرادی، می توانید طراحان و توسعه دهندگان دیگری را استخدام کنید تا برای شما کار کنند.
اگر هدف نهایی شما راه اندازی یک آژانس است، یک رویکرد کم خطر این است که ابتدا به صورت آزاد کار کنید و به آرامی کسب و کار خود را توسعه دهید. وقتی حجم کار و درآمد کافی برای توجیه استخدام شخص دیگری دارید، می توانید آن را گسترش دهید.
نکات مثبت:
معایب:
یکی دیگر از گزینه های کسب درآمد به عنوان یک طراح، راه اندازی و اجرای یک وبلاگ طراحی سایت است. میتوانید از وبلاگ بهعنوان راهی برای تبلیغ خدمات طراحی خود و جذب مشتریان در حین مطالعه مقالت وبلاگ استفاده کنید، یا میتوانید از راههای دیگر (مانند تبلیغات، برنامههای لفیلیت مارکتینگ یا فروش محصولات) بر روی کسب درآمد از وبلاگ تمرکز کنید.
وبلاگ Vandelay Design در ابتدا با هدف جذب ترافیک و کار بیشتر مشتری راه اندازی شد. همانطور که وبلاگ رشد کرد، اساساً به یک تجارت خاص تبدیل شد و کار مشتری در پشت سر قرار گرفت.
رشد یک وبلاگ قطعا کار و صبر زیادی میطلبد (احتمالاً برای مدتی پولی در نمیآورید)، اما بازده بلندمدت آن میتواند عالی باشد.
نکات مثبت:
معایب:
اگر ایده نوشتن مقالات وبلاگی در زمینه طراحی را دوست دارید، اما نمی خواهید وبلاگ خود را راه اندازی کنید و قبل از کسب درآمد مدت زیادی صبر کنید، کار به عنوان یک نویسنده مستقل می تواند یک گزینه عالی باشد.
تعدادی وبلاگ طراحی وجود دارد که نویسندگان آزاد استخدام می کنند، و اگر مهارت های طراحی و نوشتن دارید، می توانید برای انجام آن پول دریافت کنید. به احتمال زیاد، این یک کار پاره وقت خواهد بود، اما این امکان وجود دارد که بتوانید کار تمام وقت را افزایش دهید.
تا به حال برای بسیاری از سایت های مطرح ایرانی به صورت مستقل مطالب بسیاری را در حوزه های کاری متفاوت نوشتم. من از کار بسیار لذت بردم و بسیار انعطاف پذیر بود.
نکات مثبت:
معایب:
تقاضای زیادی برای قالب ها و تم های وب سایت برای سیستم های مدیریت محتوای محبوب مانند WordPress و Shopify وجود دارد.
چند راه مختلف وجود دارد که می توانید در مورد این موضوع پیش بروید:
فروشگاه خود را راه اندازی کنید – وب سایت خود را ایجاد کنید و تم ها یا قالب ها را به تنهایی بفروشید. شما باید ترافیک کسب کنید و کسب و کار را ایجاد کنید، اما کنترل کامل را خواهید داشت.
فروش در بازار – به جای اینکه با ایجاد ترافیک به سایت خود سر و کار داشته باشید، می توانید در بازاری مانند ThemeForest اقدام به فروش کنید و از پایگاه کاربری عظیم و مستقر آنها بهره مند شوید. شما باید درآمد را تقسیم کنید و کنترل زیادی را از دست خواهید داد. همچنین سایت هایی مانند ژاکت و راستچین هم ایده های خوبی برای فروش محصولات هستند، اما کسب درآمد دلاری بهتر است. با این حال حتما با VPS ثبت نام کرده و حدالامکان از یک فرد آشنا در خارج از کشور یا سایت های واسطه کمک بگیرید تا حسابتان بلوکه نشود. در صورت بلوکه شدن حساب، حساب شما با موجودی آن (هر چند چند هزار دلار باشد) بسته خواهد شد و یک فاجعه به تمام معنا رخ خواهد داد. در نیتجه پول درآوردن به صورت دلاری عالی است. اما باید نکاتی را رعایت کنید که دچار مشکل نشوید.
برخی از سازندگان قالب/پلاگین هر دو را انجام می دهند. به این ترتیب شما می توانید از قرار گرفتن در معرض یک بازار سود ببرید، اما کاملاً در اختیار بازار نیستید.
نکات مثبت:
معایب:
اگر به طراحی گرافیک بیشتر از کدنویسی علاقه دارید، می توانید گرافیک های استوک یا فایل هایی مانند PSD طراحی کنید که توسط طراحان دیگر قابل استفاده باشد.
از فایل های PSD برای طراحی و کدنویسی نهایی سایت استفاده می شود.
این روش دیگری است که چند گزینه مختلف را در اختیار شما قرار می دهد:
فروشگاه خود را راه اندازی کنید – می توانید رویکردی را که ما در پیش گرفته ایم در پیش بگیرید و فروشگاه خود را برای فروش منابع خود ایجاد کنید. شما به ترافیک و مخاطب نیاز دارید، اما کنترل کامل را در اختیار خواهید داشت و مجبور نیستید درآمد را با یک بازار تقسیم کنید.
فروش در بازار – می توانید طرح های خود را در سایتی مانند GraphicRiver ، Creative Market یا Etsy بفروشید. البته مارکت هایی نیز در ایران وجود دارند، با این حال خیلی عالی عمل نمی کنند. همچنین با فعالیت در سایت های خارجی درآمد دلاری خواهید داشت. کافی است یک VPS خریداری کرده و با رعایت نکات امنیتی (به نحوی که متوجه ایرانی بودن شما نشوند) اقدام به ثبت نام و فعالیت در این سایت کنید. همچنین می توانید برخی از انواع فایل ها را در سایت های عکس استوک بفروشید.
فریلنسر – گزینه دیگر طراحی منابعی است که در مغازه های دیگر فروخته می شوند. وبسایتهای زیادی وجود دارند که این نوع فایلها را میفروشند، و بسیاری از آنها طراحانی را استخدام میکنند تا محصولات را برای آنها ایجاد کنند.
نکات مثبت:
معایب:
آخرین گزینه ای که ما به آن نگاه خواهیم کرد این است که دوره آنلاین طراحی سایت خود را در مورد برخی از جنبه های طراحی یا توسعه ایجاد کنید. می توانید یک دوره آموزشی در زمینه طراحی وب، طراحی لوگو، توسعه وردپرس، فتوشاپ، ایلاستریتور یا هر تعداد موضوع دیگر ایجاد کنید.
وقتی نوبت به فروش دوره شما می رسد، چند گزینه مختلف وجود دارد:
آن را در وبسایت خود بفروشید – میتوانید دوره را در پلتفرم های مختلف ایجاد کنید و آن را در سایت خود بفروشید. یا میتوانید از یک افزونه عضویت VIP وردپرس برای راهاندازی دوره و محافظت از محتوا استفاده کنید تا فقط مشتریان پولی بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
فروش در یک بازار – همچنین می توانید دوره خود را در پرتقال، فرانش یا بازار دیگری برگزار کنید که به شما امکان می دهد به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کنید. مطمئناً، با این رویکرد تا حدی کنترل را کنار خواهید گذاشت، اما اگر مخاطبان خود را ندارید، ممکن است راهی باشد که در واقع مسیر خود را در مقابل مردم نشان دهید.
برگزاری وبینار – شما می توانید با برگزاری وبینار از برگزاری دوره های آنلاین درآمد کسب کنید. البته یک مزیت آن برخط بودن است به نحوی که کاربران در لحظه محتوای دوره شما را می بینند.
نکات مثبت:
معایب:
اکنون که گزینههای مختلف را بررسی کردهایم، کمی زمان بگذارید تا جوانب مثبت و منفی را در نظر بگیرید تا ببینید چه چیزی ممکن است برای شما مناسبتر باشد.
هنگامی که آماده شروع به جستجوی فرصت ها هستید، حتما مقاله من را در مورد بهترین راه های کسب درآمد از سایت های خارجی مشاهده کنید. وب سایت های تحت پوشش آن مقاله می توانند منابع بسیار ارزشمندی باشند.
در این مقاله در مورد روش های مختلف کسب درآمد از طراحی سایت صحبت کردیم، اگر به دنبال کسب درآمد از طراحی سایت هستید، نکاتی که برای تان گفته شده است جالب و کارآمد خواهند بود. ضمن آن که ایده های معرفی شده کاربردی هستند.
اگر طراح هستید و از روش های معرفی شده استفاده داشته اید یا روش های دیگری را مد نظر دارید، در بخش کامنت ها با ما در ارتباط باشید تا ما و سایرین نیز از نکات ذکر شده توسط شما استفاده کنیم.
بابک حیدریان مهر. دانشجوی کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی، محقق و متخصص SEO & Digital Marketing "زندگی ممکن است پُر از درد و رنج باشد، اما واکنشِ ماست که حرف آخر را میزند". فردیش نیچه
نظرات کاربران